Cum. Nis 26th, 2024

Parmaklıklar Ardında

Tarih: 2010-01-28 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Ziynet ölümcül bir karar vermek üzere… Şansı varken kaçmayı seçecek mi?
Heyecan dolu yeni bölümüyle “Parmaklıklar Ardında”,
PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
86. Bölüm Özeti: Ziynet kaçacak mıdır? Zor bir karar anı… Ziynet gökyüzüne bakar, özgürlüğü derin bir nefesle içine çeker. Koğuştakiler Ziynet’in hastane yolculuğu üzerine yorumlar yapmaktadırlar. Gerçeği bilen bir tek Beray vardır. Beray, Nisan’ı uyuturken pencereden dışarı bakar. Ziynet acaba şu anda yıldızların altında mıdır?
Ekrem cezevine dönüşte derdini Behiye’ye anlatır: “Kuş olmak varmış gözüm!” Ertesi sabah Tansel Cemal’i geçirir. Hüzünlüdür. Cemal’in odasında bir ud bıraktığını öğrenmek Tansel’i şaşırtır.
Kutsiye’nin kemoterapi için hastaneye yollanmayışı koğuşta gerginlik yaratır. Özge Kemal’e sorar: “Ne zaman gidecek Kutsiye?” Bu soru sabah akşam, sayımlarda tekrarlanır. İdarenin cevabı hep aynıdır: “Hastaneden yazı gelsin, yollayacağız.” Tansel ve Ekrem, Kutsiye’nin hastaneye gidişini yokuşa sürerek netameli konuları örtbas edebileceklerini sanırken, bir yandan Canan, öbür yandan koğuştakiler işin peşini bırakmazlar. Toprak, Özge ve Perihan bir plan yaparlar. Toprak niyetlerini açıklamak üzere mazgala çıkar. Toprak acaba ne söyleyecektir?

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen