Cts. Nis 27th, 2024

Samanyolu

Tarih: 2010-01-05 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

Melek’in Nejat’a olan aşkını öğrenen Zülal, Nejat ile arasına giren bu engelle nasıl başa çıkacak?
Nejat’ın kafasındaki Belkıs’la ilgili soru işaretleri bu sefer aydınlanabilecek mi?
Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi…
“Samanyolu” (Yeni Bölüm)
6.Bölüm Özeti:
Melek’in Nejat’ı sevdiğini itiraf etmesiyle evdeki dengeler bozulur. Bu itirafla sarsılan Zülal için Nejat’la aralarındaki engellere bir yenisi eklenmiştir. Melek anne ve babasına da yurtdışındaki üniversiteye gitmek istemediğini açıklar. Bu fırsatı geri çevirme nedeni evde merak konusu olur.
Zülal Melek’in sırrını Feride hanımla paylaşır.
Nejat’ın babasının ölümüyle ilgili iddiaların sahibi olan Hatice’nin geçirdiği kaza, Nejat’ın Belkıs’la ilgili soru işaretlerine bir yenisini daha ekler. Bu arada Belkıs’ın Ali’yle evlenmeye karar vermesi, Nejat’ı daha da öfkelendirir. Nejat Eda’nın birlikte çalışma teklifini düşünürken Namık da yeniden Nejat’la yakınlaşmanın yollarını aramaktadır.
Feride hanım, Melek’in sırrını Evsed’e söylerken konuşmalarına tanık olan Melek, bütün isyanını dile getirir. Melek’in dinmeyen öfkesine Evsed’in tepkisi sert olunca evde büyük olay çıkar. Zülal’le Melek’in de arası bozulur. Evde hiç kimse gerginliğin sebebini merak eden Nejat’a bir açıklama yapamaz. Bu arada Nejat’ın kardeşi Nükhet’in yanında olması Belkıs’ı çileden çıkarmaktadır.
Beklenmedik bir anda geçmişin sır perdesi aralanınca olaylar yepyeni bir boyut kazanır…

Künye :

Yapım : AY Yapım / Kerem Çatay
Yönetmen : Andaç Haznedaroğlu
Senaryo : Ece Yörenç, Melek Gençoğlu
Müzik : Toygar Işıklı
Oyuncular : Özcan Deniz (Nejat), Vildan Atasever (Zülal), Hülya Darcan (Feride), Hatice Aslan (Belkıs), Kenan Ece (Namık), Nesrin Cevadzade (Melek), Ayça Bingöl (Evsed), Rıza Akın (Halil), Melike Emiroğlu (Nükhet), Zeynep Özder (Eda), Nusret Çetiner (Namık Baba), Fatoş Sılan (Jale)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen