Paz. May 19th, 2024

% 100 Futbol

Tarih: 2010-02-07 TV : NTV Saat: 20:55Tür:Spor Programı

Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay ile
“%100 FUTBOL”
Fenerbahçe-Diyarbakır Maçının Analizi –Canlı-

Futbol tutkunlarının ilgiyle takip ettiği “%100 FUTBOL”, Turkcell Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Diyarbakır karşılaşmasını 20:55’den itibaren Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay sıcağı sıcağına canlı yayında değerlendirecek.
Ikinci yarıya fırtına gibi başlayan lider Fenerbahçe, Diyarbakırspor ile Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışında iki rakibinin birbiriyle oynayacağı haftada puan kaybetmek istemeyen sarı lacivertli takım, bir başka aşkla oynadığı seyircisi önünde mutlak favori. Ancak Diyarbakırspor hiç de yabana atılacak bir takım değil. İlk yarıda aldığı flaş sonuçlarla dikkat çeken Diyarbakırspor’un İstanbul’dan puan çıkarması hiç de sürpriz olmaz. İşte heyecanla ve keyifle geçmesi beklenen maçı Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen, takımların oyun planlarını konuşacak, dikkat çekenleri, hayal kırıklığı yaratanları programda tartışacak, karşılaşmaların özet görüntüleri eşliğinde teknik ve takdik analiz yapacak.
Ayrıca programda futbol ve teknik adamlar ile yapılan özel röportajlar ve stattlardaki son gelişmeler de canlı bağlantılarla aktarılacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen