Paz. May 5th, 2024

Haneler

Tarih: 2010-02-05 TV : KANAL D Saat: 22:45Tür:Eğlence

Yaban ve Pınar yurt dışında

Kanal D’nin, senaryosunu Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı, Sevda Fırat Ak ve Yaşar Arak’ın yazdıkları, yönetmenliğini Elif A. Durmaz’ın yaptığı, başrollerini Serdar Orçin, Fırat Doğruloğlu, Kamil Güler, Asuman Dabak, Özlem Türkad, Çağlar Çorumlu, Gülden Güney, Mahir İpek, Buket Yanmaz Kubilay,
Alper Düzen, Boncuk Yılmaz, Serhan Ernak, Barış Başar ve Onur Özcan’ın paylaştıkları, Ferhan Şensoy’un aynı ismi taşıyan ünlü eserinden uyarlanan “Haneler” bu hafta yine kahkaha dolu, yepyeni skeçlerle ekrana geliyor.
Hapishane’den kaçan Yaban ve Pınar, Mümtaz’ın peşini bırakmazlar. İlk durak olarak Almanya’ya giden Yaban ve Pınar, arama işlemlerini hızlandırmak için İsviçre bankasındaki hesaplarından yüklü miktarda para çekerler. Yaban ve Pınar’ın sürprizlerle dolu olan maceraları yurtdışında da devam eder.
Emlakhane’de ise Kudret bu kez, heykeltraş sanatçısı bir kadına kur yapmaya başlar. Kadın ısrarla benim kocamda sanatçıdır diye onu uyarsa da, Kudret, kur yapmaya devam eder. Sonunda kadının kocası dövüş sanatları uzmanı çıkar ve Kudret kaçacak delik arar.
Muayenehane’de; hastalarına dokunmadan teşhis koyan bir doktor, hastalarına zor anlar yaşatır.
Zekâ Testli Bir Hane’de de, ailelerinin zekasını yarıştıran karı koca, işi
o kadar abartırlar ki, çocukları bulanıma girer.
Çılgın Türk Mücahit, Yetenekli Türkler yarışmasına kaldığı yerden devam ediyor. Elemeleri geçen ve yarışmada dikkatleri üzerine çeken Mücahit bu kez sürpriz bir şovla jüri karşısında. Eğlence ve kahkaha dolu bu bölümü kaçırmayın!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen