Cum. Nis 26th, 2024

Şampiyon Ligi Maçları

Tarih: 2010-03-10 TV : STAR TV Saat: 21:45Tür:Canlı Yayın

s.l
Tüm dünyada futbolseverlerin heyecanla bekledikleri maçlar Star TV’de yayınlanıyor!
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalistlerinin kimler olacağını merakla bekleyen futbolseverler, 10 Mart Çarşamba akşamı Star TV’de buluşuyor. 3-2’nin rövanşında Manchester United ile Milan arasında gerçekleşecek maçı canlı yayınlayacak olan Star TV, hemen sonrasında da 1-0’lık kaybın rövanşında Real Madrid’in O.Lyon’u konuk edeceği maçın heyecanını izleyicilere sunuyor. 11 Mart Perşembe günü ise Türk temsilcilerimiz Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze’nin takımı Rubin Kazan’ın Wolfsburg ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi maçı, canlı olarak yine Star TV’de.
ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI
3-2’nin rövanşında gülen taraf Manchester United mı olacak Milan mı?
Şampiyonlar Ligi çeyrek final öncesi son elemelerin rövanşı Star TV’de futbolseverlerle buluşuyor. Yüksek tempolu, futbol severlere müthiş heyecan yaşatan 3-2’lik Milan – Manchester United maçının Old Trafford’da gerçekleşecek rövanş karşılaşması, 10 Mart Çarşamba akşamı her zamanki saati olan 21:45’te Star TV’de naklen yayınlanıyor.

Futbol şöleni kaldığı yerden Real Madrid – Olympic Lyon maçı ile devam edecek!
Manchester United – Milan maçından sonra da Sabri Ugan, tüm futbolseverleri Madrid’e davet ederek ilk maçı 1-0 kaybeden Real Madrid’in Fransız temsilci O.Lyon ile gerçekleşecek nefes kesici mücadelesini sunacak. 23.45’ten itibaren Star TV ekranlarında olacak maç Santiago Bernabeu stadında oynanacak. Her iki maçın bitiminde de her iki takımdan biri kupaya veda ederken diğeri çeyrek finalde rakiplerini bekliyor olacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen