Cum. Nis 26th, 2024
E50 serisi mega-kontrast oranıyla tam HD görüntü için daha da yüksek kalite vaadediyor. Ayrıca serinin E50VR modeli Super Plus çözünürlük teknolojisiyle hem daha da gerçekçi görüntüler getiriyor, hem de SD seviyesindeki içerikleri HD standartlarına yükseltiyor. Super Plus çözünürlük teknolojisinin ardında herhangi bir harici bellek ya da yazılıma gerek kalmadan, çerçeve gecikmesini önleyen Tam HD uyumlu tekil çerçeve algoritması kullanan Image Clear (IC) Motor Yongası var. IC Motoru ayrıca daha doğal ve tatminkar görüntü sağlamak için fotoğraflardaki aşırı ışıklamayı bastıran çekim kontrol işlevini de getiriyor. Böylece Super Plus Çözünürlük vasat fotoğrafları bile en yüksek çözünürlüğe yükseltirken diğer yandan oyun ve filmler için de daha gerçekçi kareler sunuyor.

LG E50 ve E40 monitör serileri çevreye karşı da duyarlı. Yeni LED LCD serisinin üretiminde çevre dostu materyallerden faydalanılmakla kalınmayıp, halojen ve cıva kullanımından da kaçınılmış. LG’nin yeni LED LCD serilerinde önceki modellere oranla yüzde 45’e varan enerji tasarrufu sağlanıyor. İncelip hafifleyen tasarım daha az elektronik atık yaratılmasına katkıda bulunuyor.

Tüm bunların yanısıra Ez OSD denetimiyle donatılan E50 serisi Dual Screen, Otomatik Parlaklık, Sinema Modu ve Orijinal Oran gibi akıllı denetim özelliklerini de taşıyor. Bunlardan Dual Screen özelliği ekranı ikiye bölüp kullanıcının bir yandan örneğin Microsoft Office dokümanları üzerinde çalışmasına, diğer yandan da çok sayıda çevrimiçi kaynağı kontrol etmesine olanak tanıyor. Kalınlığı sadece 17.5 mm olan LG E50 monitörler piyasadaki CCFL aydınlatmalı monitörlere göre 1/3 oranına kadar daha hafifken çift taraflı ayrılabilir ayaklıklarıyla masa üzerinde dizüstü bilgisayarlarla aynı hizada kolay kullanım sağlayabiliyor.

LG E2350V modelinin ekolojik özellikleri UL tarafından Sürdürülebilir Ürün Sertifikası’na uygun görülürken, ENERGY STAR ön koşullarını da içeren IEEE 1680 tüketici elektroniği standartlarını sağlıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen