Çar. May 1st, 2024

Cuma’ya Kalsa

Tarih: 2010-05-24 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

Şebnem, Cuma’ya tuzak kuruyor
Kanal D’nin başrollerinde; Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve Ümit Erdim’in oynadıkları sevilen komedi dizisi “Cuma’ya Kalsa” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde, Cuma’nın kendisini kandırdığını öğrenen Şebnem, kocasına ders vermek için bir tuzak kuruyor.
Okul aile birliği, bağış toplamak için bir tombala oyunu düzenlemektedir. Ödül bir su yatağıdır. Cuma ve Kerem bunu duyar duymaz su yatağına talip olurlar. Cuma, su yatağını hile yaparak kazanır ama yeni yatağın üstünde Şebnem’e baktıkça, hile yaparak haklarını yediği insanları görmeye başlar. Yeni yatak Cuma’ya zehir olur. Kendini kurtarmak istedikçe daha çok batar.
Şebnem, daha önce söylediği bir söz yüzünden Cuma’dan özür diler. Cuma ne olayı hatırlamaktadır ne de Şebnem’in söylediği sözü. Fakat Şebnem’in kabahatini koz olarak kullanmak için durumu çaktırmaz, kırgın numarası yaparak akraba düğününe gitmekten sıyırır. Şebnem gerçeği Kerem’den öğrenir ve Cuma’yı tuzağa düşürmeye karar verir.

Künye :

Yapım : MED Yapım
Yapımcı : Gülin Ertüm
Türü :Sitcom (komedi)
Yönetmen : Fatih Aksoy/ Günay Koker
Senaryo Uyarlama: Erol Hızarcı
Müzik :Mertol Şalt
Oyuncular :Haluk Bilginer (Cuma), İnci Türkay (Şebnem), Aysun Kayacı (Çiğdem), Ümit Erdim (Kerem), Çağla Şimşek (Çağla), Melis Mutluç (Melis), Ataberk Mutlu (Berk)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen