Çar. May 1st, 2024

Ezel

Tarih: 2010-05-24 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

ARTIK DIŞARDA OLAN CENGİZ’İN PLANI NE?
“Ezel”
(Yeni Bölüm)
15. Bölüm Özeti:
Gerçekler ortaya çıktıkça, oyun daha da zorlaşıyor. Ezel, Ali’den, Ali de Ezel’den öğrendiği gerçekler karşısında bocalamıştır. Öte yandan Bahar bocalamasına son verip, gerçek bir adım ataya karar verir. Fakat kimsenin bilmediği asıl gerçek, dışarıdadır. Cengiz…
Cengiz artık kaçaktır. Zor durumdadır. Şimdilik gücü yoktur ama planı vardır. Ezel bilir ki, kafasında kazanmak istediği bir oyun varsa, Cengiz, herkes için büyük tehdittir. En çok da Eyşan için. Beklenen olur. Cengiz harekete geçer. Ezel onun peşine düşer. Kedi-fare oyununa dönen bu kovalamaca, sonunda en çok Eyşan’ın hayatını değiştirecektir.

Künye :

Yapım : AY Yapım / Kerem Çatay
Yönetmen : Uluç Bayraktar
Senaryo : Kerem Deren, Pınar Bulut
Müzik : Toygar Işıklı
Oyuncular : Kenan İmirzalıoğlu (Ezel Bayraktar), Cansu Dere (Eyşan Atay), Yiğit Özşener (Cengiz Atay), Barış Falay (Ali Kırgız), Sedef Avcı (Bahar Tezcan), Tuncel Kurtiz (Ramiz Karaeski), Salih Kalyon (Serdar Tezcan), Barış Serma (Can Atay), Bayazıt Gülercan (Mümtaz Uçar ), İpek Bilgin (Meliha Uçar ), Kemal Uçar (Mert Uçar), Sarp Akkaya (Tevfik Zaim), Güray Kip (Kamil Çalıca), Bade İşçil (Şebnem Sertuna), Bengü Benian (Nükhet Özbağ), Berivan Dural (Aylin Çevik)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen