Pts. May 6th, 2024
Kapalıçarşı
Tarih: 2010-05-25 TV : ATV Saat: 22:50Tür:Yerli Dizi

Mucizeyi beklerken gelen büyük tehlike ne? “Kapalıçarşı”, soluk soluğa izlenecek sezon finaliyle 25 Mayıs Salı akşamı saat 22.50’de atv’de.
KAPALIÇARŞI (Sezon Finali)
31. Bölüm Özeti:  Kendini Salih’in aracının önüne atan Ziya ucuz kurtulmuştur. Babasına bir şey olacak diye telaşlanan Timur’u ise şimdi başka bir mesele beklemektedir. Nergis’i Salih’in elinden kurtarmak isteyen Timur’la birlikte Ziya da hayatı boyunca sakındığı olayların içine düşecektir.
Elif’i korumak isterken Diyar’ı kaybedeceğini anlayan Fırat’ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Elif’le Karaca ortadan kaybolur ve telaşa kapılan Fırat aklına ilk geleni yapar. Fakat işler daha da karışacaktır.
Başta Zeze ve Diyar olmak üzere herkesi bir araya getiren mucize halı bitmek üzeredir. Halının bitmesiyle hayallerin gerçekleşmesine de bir adım kalmıştır. Tam her şey yoluna girdi derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir. Bu tehlikeli yolda gerçek mucizeyi gerçekleştirebilecekler midir?

Künye :

Reklamı Geçmeniz için üst sağ köşede “X” tıklayınız! iyi Seyirler!
Büyük ekran izleyin

Yapım            : TMC
Yapımcı        : Erol Avcı
Senaryo        : Gaye Boralıoğlu- Neşe Şen
Yönetmen        : Murat Düzgünoğlu   
Görüntü Yönetmeni     : Ali Özel
Müzik            : Orient Express
Oyuncular        : Olgun Şimşek (Mahmut), Aslı Tandoğan (Diyar), Mert Fırat (Arda), Engin Altan Düzyatan (Fırat), Erkan Can (Ziya), Nergis Çorakçı (Nimet), Onur Bayraktar (Timur), Haldun Boysan (Celep Osman), Ayşe Selen (Macide), Tolga Tekin (Mustafa), Begüm Akkaya (Dilek), Serena Yapaöz (Zeze), Rafi Emeksiz (Garbis Usta), Deniz Gürzumar (Çaycı Gıyabettin)

By