Paz. Nis 28th, 2024

 Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Andaç köyü kırsalında dün gece teröristlerle çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 3 asker yaralandı. Bölgede operasyonlar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Alınan ilk bilgilere göre, Türkiye-Irak sınırında bulunan Andaç köyünün kırsal kesiminde arazi arama tarama faaliyetleri yürüten güvenlik güçleriyle bir grup terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 1 uzman çavuş şehit oldu, 3 er yaralandı.

Bölgede geniş çaplı operasyonların sürdüğü bildirildi.

ÇATIŞMADA ŞEHİT OLAN KOMANDO UZMAN ÇAVUŞ ADEM ERBOYACI’NIN ÇORUM’DAKİ EVİNDE BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞANIYOR

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Andaç köyü kırsal kesiminde çıkan çatışmada şehit olan Komando Uzman Çavuş Adem Erboyacı’nın Çorum’un Ortaköy ilçesindeki evinde büyük üzüntü yaşanıyor.

2 yıllık Uzman Çavuş Adem Erboyacı’nın (23) şehit olduğu haberini alan babası Mehmet Ali ve annesi Kudret Erboyacı ile yakınları yasa boğuldu. Bekar ve iki kardeşi olduğu öğrenilen şehidin Suyolu Mahallesi Yeniyol Caddesindeki evine Türk bayrağı asılırken, yakınları, eve ziyarete gelmeye başladı.

Yetkililer, şehidin cenazesinin uçakla Merzifon’a oradan da kara yolu ile Çorum’un Ortaköy ilçesine getirileceğini ve burada törenle toprağa verileceğini bildirdi.

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Andaç köyü kırsal kesiminde çıkan çatışmada, 3 er de yaralanmıştı.

AA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen