Cum. Nis 26th, 2024
Canım Ailem
Tarih: 2010-06-02 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Canım Ailem’de cümbüş var! Samim Meliha’sını, Halim Feride’sini, Cabbar Ağa da İkbal Hanım’ı istemeye gidiyor…
“CANIM AİLEM”, en eğlenceli bölümlerinden biriyle 2 Haziran Çarşamba akşamı atv’de!
CANIM AİLEM (Yeni Bölüm)
62. Bölüm Özeti: Seyhan’ın düşük tehlikesini öğrenen Feride ve Halim, hastaneye gelip aşklarını herkesin gözü önünde ilan eder. Aşk galip gelmiş, mutlu sona bir adım kalmıştır. Seyhan iyileşip, Feride de ortaya çıkınca, önlerinde nihayet bir engel kalmadığını düşünen Samim, Meliha’yı istemeye karar verir. Beklemeye daha fazla dayanamayan Halim de Samim’le aynı gün Feride’yi isteyecektir. Diğer taraftan İkbal muradına ermiş, Cabbar’a kendini affettirmeyi başarmıştır. Üç hanım peş peşe istenecektir. Ancak aksilikler peşlerini bırakmaz.
Meliha ve Feride’yi istemek için yola çıkan Halim ve Samim bir dizi aksilik yüzünden kendilerini İkbal’in evinde, “Büyük Hanım”ı isterlerken bulurlar. İşleri çabuklaştırıp bir an önce Meliha’sına kavuşmak isteyen Samim’in Fitnat’la girdiği iddia kendisine pahalıya mal olacaktır.
Öte yandan Eda’nın Amerika’daki okula kabul edildiği öğrenilir. Sıra en önemli karara gelmiştir: Gitmek mi zor, kalmak mı?

Künye :

Yapım : TMC
Yapımcı : Erol Avcı
Senaryo : Selin Tunç
Yönetmen : Sadullah Celen
Genel Koordinatör : Güzide Balcı
Oyuncular : Uğur Yücel, Ozan Güven, Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Funda Eryiğit, Sezgi Mengi, Deniz Denker, Alpay Şayhan, Hikmet Körmükçü, Candan Sabuncu, Sevtap Özaltun, Nejat Birecik, Haldun Boysan, Bekir Çiçekdemir, Arif Erkin, Kaan Urgancıoğlu, Berna Biber

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen