Cum. Nis 26th, 2024

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2010-06-18 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Hanımın Çiftliği’nde muhteşem sezon finali
Kanal D’nin başrollerini Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın paylaştıkları sevilen dizisi “Hanınım Çiftliği” bu akşam “sezon finali” bölümü ile ekrana geliyor.
Dizinin oyuncu kadrosuna bu bölümden itibaren Fikret Kuşkan da katılıyor. Kuşkan dizide, milletvekilliğinden istifa edip memleketine geri dönen “Orhan” karakterini canlandırıyor. Hanımın Çiftliği, yeni yayın döneminde yepyeni bölümleriyle yine Kanal D’de ekrana gelecek.
Muzaffer Bey’in cinayet dosyası artık kapanmıştır. Hamza hapishanede geçireceği yeni hayatına alışmaya çalışırken, Zekai ise başına gelenlerin ağırlığını kabul edemeyerek hapishanedeki hayatını sonlandırmakta bulmuştur çözümü…
Tüm bu yaşanılanlar başta Güllü olmak üzere herkesi derinden etkilemiştir. Ama bilinen tek bir gerçek vardır; Muzaffer Bey cinayetinin çözülmesi herkesi rahatlatmıştır.
Adana’ya gelen ani bir isimle beraber artık herkesin hayatının yönü değişecektir.

Künye :

Yapım : Gold Filmcilik
Yapımcı : Faruk Turgut
Yönetmen : Nihat Durak
Senaryo : Ayhan Sonyürek
Oyuncular : Özgü Namal (Güllü), Caner Cindoruk (Kemal), Ebru Özkan (Halide), Ali Düşenkalkar (Kabak Hafız), Hakan Boyav (Berber Reşit), Mehmet Çevik (Cemşir), Necip Memilli (Zaloğlu), Zuhal Gencer (Zehra), Evrim Solmaz (Gülizar), Tuğçe Ersoy (Pakize), Kadir Özdal (Yılmaz), Can Kolukısa (Yasin Ağa), Işık Aras (Seyyare), Güzin Çorağan (Meryem), İmer Özgüm (Fattum), Haki Biçici (Hamza), Tayfun Sav (Paşazade), Zeynep Kaçar (Neriman), Tayfun Eraslan (Zekai), Nazan Ayaz (Hacer), Fikret Kuşkan (Orhan)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen