Cum. May 3rd, 2024

Küçük Kadınlar

Tarih: 2010-06-19 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

“KÜÇÜK KADINLAR”

Onlar Küçük Kadınlar.
Onlar güçlüler, onlar vazgeçmeyecekler ve onlar ne pahasına olursa olsun düşmemek için hayatla elele mücadele edecek, hep birlikte “büyüyecekler.”
Başrollerini Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Ahmet Levendoğlu’nun paylaştıkları “Küçük Kadınlar”ın büyük hayat hikâyeleri
Her Cumartesi Star TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor!
91.bölüm:
HULKİ BÜTÜN GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR.
HULKİ’DEN KORKAN EDA VE YELİZ BÜYÜK TEHLİKEDE!
Eda’nın telefonundaki mesajları gören Hulki, kapıdan konuşmalara da şahit olur ve deliye döner.Eylül’ü mutlu etmek için Hulusi’nin Sema’yı hastaneden eve misafir getirmesi Bade’yi rahatsız eder.
Ali’ye ise Almanya’da burslu yüksek lisans çıkar. Bade sevinçten havalara uçar. Konuşmaları duyan Eylül ise Ali’nin kendisine ihanet ettiğini düşünür. Eylül’ün neye bozulduğuna anlam veremeyen Ali onunla konuşur fakat konuşma kavgaya dönüşür ve ikili ayrılığın eşine gelir. Utku’dan tokat yiyen Armi’nin iş yerinden sevindirici haberler gelir.
Para sıkıntısını çözmek için yankesicilerle takılan Cansu, yine onlarla işe çıkar fakat bu sefer kurban tanıdığı ve çok sevdiği biridir.
Eda’nın yürüdüğünden de emin olan Hulki kaybettiği çocuğunun intikamını almak için harekete geçer. Eda, cezayı hafif atlatırken Yeliz ise korkunç bir bedelle karşılaşır.
Ancak Eda’nın Hulki’ye başka bir sürprizi daha vardır.

Künye :

Yapım : D Productions
Dramalar Koordinatörü : Lale Eren
Yapımcı : Elif A. Durmaz
Yönetmen : Hakan Arslan
Senaryo : Deniz Akçay
Oyuncular :Özge Borak (Eylül), Hande Soral (Armağan Gezici), Fulya Zenginer (Yeliz Gezici), Elit İşcan (Bilge Gezici), Selin Ilgar (Cansu Gezici), Ahmet Levendoğlu (Hulusi Deviren), Ali İl (Ali Sezek), Simge Selçuk (Tezer),Burak Sağyaşar (Utku Deviren), Birsen Dürülü (Bade Yenice),Hülya Şen (Şevkiye Cansel), Birkan Sokulu (Ayaz), Vural Buldu (Cengiz Cansel), Mehtap Bayri (Mihrace Bayri), Kevork Türker (Sami Deviren), Ezgi Bakışkan (Fatmagül Özlü),Deniz Kurtoğlu (Nalan Gezici), Burak Tamdoğan ( Mustafa Gezici) Canan Maktal (Derya), Ayça Bingöl (Özgür), Hakan Meriçliler (Şahin), Funda Güray (Ebru), Ebru Helvacıoğlu (Simge)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen