Pts. May 13th, 2024

Zeki ve Metin İle Kabare Atölyesi

Tarih: 2010-06-11 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Eğlence

ZEKİ VE METİN İLE KABARE ATÖLYESİ

Kendine özgü üslubuyla kabare türünün Türkiye’deki önemli temsilcilerinden olan “Devekuşu Kabare”, her Cuma Star TV ekranlarında yeniden izleyicisiyle buluşuyor.
Kabare Atölyesi’nde 14 genç yetenek Devekuşu Kabare’nin oyunlarını sahneliyor. Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Nevra Serezli oyunları yorumluyor. Geleceğin Zeki-Metin’leri, Nevra’ları bu atölyeden çıkıyor.
İkinci bölümde yayınlanacak olan “Aşk Olsun2”den skeçler ise şöyle: Hakan Abi, mahallenin fedakâr abisi Hakan ve Oktay’ın hikâyesidir. Sokakta geçmektedir. Oktay adlı saf bir genci geneleve götüren mahalle abisi Hakan’ın erkekliğe adım atması için Oktay’a yardımcı olma çabaları anlatılmaktadır.
Mahkeme
Boşanma davası, sahnede mahkeme salonu dekoru oluşturulmuştur. Boşanmak üzere olan genç bir evli çift ve onların aileleri vardır. Ailesi yüzünden ayrılmak zorunda kalan evli çiftin mahkeme esnasında başlarından geçen trajikomik olaylar.
Eski Roma, Eski Roma İmparatorluğuna geri dönmekteyiz. Sahneye kral ve kraliçe borazan sesi ile tahtıyla birlikte içeri girer. Kraliçe sürekli Kralı ezmekte ve yermektedir. Kral ve kraliçenin biricik kızları Prenses Paskalya, çobana âşık olmuştur. Kral ve kraliçe kızlarının bu durumuna karşıdır. Çığırtkan elinde fermanı ile Bizans Prensi Hoşafyan’ı takdim eder. Prens Hoşafyan, Prenses Paskalya’ya talip olmuştur. Ancak prenses çobanı sevmektedir, Prens Hoşafyan’ı istememektedir. Kral, kraliçe, prens ve prenses arasında geçen komik olaylar canlandırılmaktadır.
Doğum, Kamil ve Mehmet iki yakın arkadaştır. Mehmet’in yakında bir çocuğu olacaktır. Ancak Mehmet bir fal baktırmıştır, Falcının söyledikleri Mehmeti çok endişelendirmiştir. Falcının anlattıklarını arkadaşı Kamile anlatır. Aralarında geçen konuşmalar ve çocuğun doğumu ile gerçekleşen sürpriz bir son.
Aldatma, sahnede bir yatak bulunur ve Lütfünün karısı yatakta uyumaktadır. Odaya Lütfü girer. Lütfü kurnaz bir çapkındır ve sürekli karısına çapkınlıkları konusunda yalan söylemektedir. Yine iş için öğle yemeğine gittiğini iddia eden Lütfünün, karısı ile arasında geçen konuşmalar ve sürpriz bir son…Kabare Atölye’sinde ekran başındakiler özlenen kabareler ile kahkahaya doyacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen