Cum. Nis 26th, 2024

Hollanda İspanya Dünya Kupası final maçı analizi TRT 1’de – canlı izle

Hollanda İspanya Dünya Kupası final maçı bu pazar günü oynanacak. İspanya ile Hollanda Dünya Kupası final maçında en büyük olmak için karşılaşıyor, Hollanda İspanya Dünya Kupası maçı TRT 1 canlı yayın, canlı izle ve canlı anlatım ile burada, Hollanda İspanya Dünya Kupası final maçı tüm detayları ve analizi ile TRT 1 canlı yayını – canlı izle

Dünya Kupası şöleni ve heycanı final maçı ile sona eriyor. Uruguay’ı eleyen Hollanda ile Almanya rüyasına son veren İspanya finalde karşıkarşıya geliyor. Dünya Kupası’nı ülkelerine götürmek için mücadele edecek İspanya ve Hollanda final maçı ile kupa Avrupa’da kalacak. Hollanda İspanya Dünya Kupası final maçı TRT 1 canlı yayın, canlı izle, canlı anlatım, anında golleri ve foto galeri ile birincikuvvet.com’da olacak. Kupadaki iki favoriyi de yarı finalde eleyen iki takım finalde karşıkarşıya geliyor ve tarilerinde ilk kez Dünya Kupası finalinde karşılaşan takımlarda harika bir jenerasyon yakalayan İspanya Avurpa Şampiyonasında finalde yendiği Almanya’ya bir çelme daha taktı. Her iki takım da final maçına yaklaştıkça Kupayı alacakları yöünde açıklamalar yaparken final maçına bileniyorlar.

       
HOLLANDA İSPANYA

Hollanda İspanya Dünya Kupası Final Maçı:

Yer: Johannesburg Soccer City
Kanal: TRT 1 (canlı)
Hakem: Howard Webb (İngiltere)
Saat: 21:30
Tarih: 11 Temmuz Pazar

İSPANYA’DA DEĞİŞİKLİK YOK

İspanya teknik direktörü Del Bosque Hollanda ile oynayacakları final maçı öncesi takımda büyük bir değişiklik olmayacağını açıkladı. İlk 11’de şans verdiği futbolculara güvendiğini söyleyen Bosque Daha önce görev verdiği oyunculara sadık kalacak. İspanya’da 3 maç üst üste aynı ilk 11’le sahaya çıkmasından sonra Almanya maçındaki tek değişiklik Torres’in yerine Pedro’nun oynamasıydı. Bodques Torres hakkında eleştirilere karşı çıkmış ve onu ilk 11 oynatacağını söylemişti fakat sahada ilk 11’de Pedro vardı. Bosque süpriz bir dğeişiklik yapabilir ve yine herkezi şaşırtabilir.

İSPANYOLLAR KUPAYI KAZANMIŞ GİBİ

İspanyol basını Pazar günkü Dünya Kupası final maçı öncesi kupayı alacaklarına emin. Pazar günü İspanya şampiyon açıklamaları ile kendine güvenlerini dile getiren İspanyollar adeta gözdağı veriyorlar. Takımda futbolculardan da öyle açıklamalar geliyorki İspanyollar’ın bu kupaya ne kadar inandıklarını anlıyoruz. Bu Kupa’nın kesinlikle kaçmayacağını söyleyen futbolcular ”Hollanda’ya saygı gösteriyoruz ama onlardan korkmuyoruz” açıklaması yaptılar.

 

İLK 6’DA 5 İSPANYOL

Castrol analizine göre Dünya Kupası en iyi oyuncuları ilk 10 sıralamasında tam 5 İspanyol futbolcu var. Hollanda’dan sadece Senijder’in bulunduğu sıralamada Ramos’u sırasıyla Carles Puyol, Gerard Pique, Joan Capdevila, Philipp Lahm ve David Villa izliyor.

HAKEM AVRUPA’DAN

İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Howard Webb , dev finalde düdük çalacak. Vatandaşları Darren Cann ve Michael Mullarkey de yardımcılıklarını yapacaklar.

Webb böylece Dünya Kupası tarihinde final maçı yönetecek üçüncü İngiliz hakem olacak.

Howard Webb bu turnuvada , İspanya’nın grup ilk maçında İsviçre’ye 1-0 yenildiği maçta da düdük çalmıştı.

SNEIJDER KUPAYA DOYMUYOR

Bu sezon İnter ile lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Senijder Dünya Kupası’nı da alırlarsa tam bir kupa azmanı olacak. Sneijder hem Hollanda takımının kupayı evine götürmesi için mücadele edecek hemde o rekoru kırmaya çalışacak. Dünya tarihinde bir yıl içinde bütün kupaları kaldırma rekorunu kırabilecek olan Sneijder bu rekoru pekde önemsemediğini açıkladı.

MUHTEMEL 11’LER

Hollanda (4-4-2)

1-Maarten Stekelenburg
2-Khalid Boulahrouz
3-John Heitinga
4-Joris Mathijsen
5-Van Bronckhorst
6-Dirk Kuyt
7-Mark van Bommel
8-Demy de Zeeuw
9-Arjen Robben
10-Wesley Sneijder
11-Robin van Persie

İspanya (4-5-1)

1-İker Casillas
2-Sergio Ramos
3-Gerard Pique
4-Carles Puyol
5-Joan Capdevila
6-David Silva
7-Xabi Alonso
8-Xavi
9-Sergio Busquets
10-Andres İniesta
11-David Villa

Birincikuvvet / KC

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen