Paz. Nis 28th, 2024

Hilton Convention Center’daki törende, tüm kategorilerdeki birinciler arasından seçilen ”Kıpkırmızı” ödülüne, Google Türkiye için hazırladığı kampanyayla Grey İstanbul değer görüldü.

”Basında En İyi Dergi Reklam Kampanyası” ve ”Basında En Yaratıcı Sayfa Kullanımı” kategorilerinde Art Grup, Kırmızı ödülünü aldı.

Grey İstanbul, ”Basında En İyi Gündem Bağlantılı Reklam” ve ”Basında En İyi Özel Hedef Kitle Uygulaması” kategorilerinde ödüle değer görüldü. ”Basında En İyi Kurumsal İmaj Reklamı”, ”Basında En İyi Diğer Otomotiv, Yan Sanayi ve Aksesuar Reklamı” ve ”Basında En İyi Banka ve Bankacılık Hizmeti Reklamı” kategorisinde DDB&Co İstanbul ödülün sahibi oldu.

”Basında En İyi Dayanıklı Tüketim Ürünü Reklamı” ve ”Basında En İyi Gıda Reklamı” kategorisinde Medina Turgul DDB, ”Basında En İyi İnsan Kaynakları ve Eğitim Reklamı” ile ”Basında En İyi Mobilya ve Dekorasyon Reklamı” kategorilerinde TBWA\İstanbul ödüle layık görülürken, Leo Burnett İstanbul, ”Basında En İyi Kültür, Sanat ve Eğlence Reklamı”, ”Basında En İyi Reklam Fotoğrafı”, ”Basında En İyi Sigorta ve Diğer Finans Hizmetleri Reklamı” ve ”Basında En İyi Perakende Reklamı” kategorilerinde ödül aldı.

Rafineri, ”Basında En İyi İçecek Reklamı”, ”Basında En İyi Reklam Metni”, ”Basında En İyi Sanat Yönetimi”, ”Basında En İyi İllüstrasyon” ve ”Basında En İyi Moda, Tekstil ve Kişisel Aksesuar Reklamı” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Grey İstanbul, ”Basında En İyi Gazete Reklam Kampanyası”, ”Basında En İyi Bilgi Teknolojisi” ve ”İletişim Ürünü ve Hizmetleri Reklamı” kategorilerinde ödül kazandı. ”Basında En İyi Sosyal İçerikli Reklam” kategorisinde ödül Leo Burnett, Grey İstanbul ve DDB&Co İstanbul ajansları arasında paylaşıldı.

”Basında En İyi Reklam Metni” kategorisinde TBWA\İstanbul ve Rafineri ödüle layık görüldü.

”Kırmızı Kalem Eğitimleri Ödülü’,’ Berk Pişirici ve Arda Yeşilbağ’ın oldu, ”Genç Kırmızı Ödülü” Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Ana Sanat Dalı ekibi Fatih Çevik ve Yunus Karaca’ya verildi.

Hürriyet Özel Ödülü’nü, ”İPTEB-İş yerinde Psikolojik Tacizi Engelleme Birliği” adındaki hayali oluşumuyla FG İletişim kazandı, Jüri Özel Ödülü’nü Reklam Merkezi aldı.

Sanatçı Sertab Erener’in konseriyle sona eren geceye, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve yönetmen Sinan Çetin’in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

AA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen