Paz. May 19th, 2024

Dernekten yapılan açıklamada, derneğin, 2003 yılından bu yana her yıl düzenlediği kampanyanın, bu yıl yalnızca yetim çocuklar için yapılacağı bildirildi.

Proje kapsamında hem çocukların dileklerini gerçekleştirmek hem de bir yıllık ihtiyaçlarını karşılayabilmek için havuz oluşturulacağı kaydedilen açıklamada, Türkiye’nin 81 ilindeki ihtiyaç sahibi 1001 yetim çocuğun dilekleri, istekleri, duyguları, beklentileri ve söylemek istediklerinin ”www.binbiryetim.com” adlı internet sitesinden hayırseverlere paylaşılacağı belirtildi.

Bağışçıların site üzerinden yetim çocukların mektuplarının asıllarını okuyabileceği belirtilen açıklamada, derneğin ilk etapta 100 yetime 50’şer TL karne hediyesi vererek projeyi başlatacağı dile getirildi.

Açıklamada, Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz’in, Türkiye’nin her bölgesinden binlerce dilek topladıklarını, bu yıla kadar 23 bin 300 çocuğun dileğinin gerçekleştiğini söylediği ifade edildi.

İlk dileğin sekiz yıl önce gerçekleştirildiğini vurgulayan Cengiz’in, ”Yüzlerde oluşan küçük bir gülümseme bizim en büyük mutluluğumuz. Projemize destek veren ve emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum” görüşlerine yer verildi.

AA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen