Paz. May 5th, 2024

TEM Otoyolu Bağcılar mevkiinde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Sağlık ekiplerine teslim edilen sürücü. 2 doktor ve 4 sağlıkçının 1 saat süren müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kaza. saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şenol Bahar’ın (32) kullandığı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan otomobilin ön kısmı hurdaya döndü. Otomobil içinde sıkışın Şenol Bahar, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ağır yaralı olarak sağlık ekiplerine teslim edilen Bahar’a, 2 doktor ve 4 sağlıkçı kalp masajı ve hava takviyesi yaparak müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren müdahaleler sonuç vermedi ve Bahar hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nda trafik kısmen durdu. Polis kaza mahallinde incelemelerini tamamladıktan sonra, kazaya karışan otomobil yoldan çekildi. Kazaya tanık olan Alim Öztürk, otomobilin çok hızlı olduğunu söyledi. Öztürk, “Aşırı hızlı ilerliyordu. Otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazayı görünce polisi ve ambulansı aradım. Biz de müdahale etmeye çalıştık ancak sürücü sıkışmıştı” dedi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

CİHAN

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen