Cum. May 3rd, 2024

 Karadağ, ilk kez üye olarak alışveriş yaptığı hizlial.com’dan bir netbook satın aldı. Satın alırken de hızlıal.com’un ‘Şimdi Al Nisan’da Öde’ kampanyasından faydalandığını belirten Karadağ, Audi A5 çekilişine katılma hakkı kazandığını ifade etti.

Karadağ, ödülü kazanabileceğini hiç düşünmediğini ifade ederek, sonuç açıklandığında çok şaşırdığını ve büyük sevinç yaşadığını söyledi. Karadağ, “Yaptığım alışverişin ödemesine başlamadan ödülü aldım. Hala inanamıyorum” dedi.

2007 yılından beri 28 ayrı kategoride 150.000’i aşan ürün çeşidi ile faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük alışveriş sitelerinden biri olan www.hizlial.com’un 28 ayrı kategoride 150.000’i aşan ürün çeşidi bulunuyor. Tüketicilere sık sık kampanya fırsatları sunan hizlial.com’un son kampanyasında Audi A5’in yanı sıra 5 adet Samsung Led TV, 5 adet iPhone4, 5 adet HP notebook, 5 adet Sony Play Station 3, 10 adet Viewsonic netbook, 5 adet MSI PC, 25 adet Fujifilm fotoğraf makinesi toplamda 66 adet daha ürün hediye edildi.

Gold Grup bünyesinde faaliyet gösteren hizlial.com’un 500.000’in üzerinde üyesi bulunuyor. Türkiye’de ilklere imza atan hizlial.com’un parçalı ödeme ve kapıda kredi kartına taksitle ödeme seçenekleri ile üyelerine avantajlar sağlıyor.

İHA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen