Çar. May 1st, 2024

Zeybek, yaptığı yazılı açıklamada, iki lider arasında yaşanan ”attan düşme” ve ”merdiven” tartışmalarının gereksiz olduğunu ifade etti.

Kişiliklerle ilgili bu tür söylemleri yanlış bulduğunu ve bunun söyleyecek sözü olmayanların başvurduğu bir yol olduğunu savunan Zeybek, şunları kaydetti:

”Bu şekilde derinliksiz, fikriyattan yoksun, proje ve çözüm üretmeyen sığ, yapay bir tartışma ortamında siyaset yapmayı doğru bulmuyoruz. İnsanların kişiliklerini korumak, insanların kişiliklerine zarar vermeden, sadece icraatlarına ve fikriyatlarına karşı itirazlarımızı, kendi görüşlerimizi ve çözümlerimizi ortaya koymak istiyoruz. Siyasete böyle bir üslup getirmek istiyoruz.

Başbakan attan düşüyor, günlerce konuşuluyor. Getirmişler bir tane at, belli ki hayatında ata binmemiş, nasıl binileceğini bilmiyor. At da huysuz çıkmış, kaldırmış atmış. Ne olmuş yani? Ya da Sayın Kılıçdaroğlu ters giden merdivenlere çıkmış veya Sayın Kılıçdaroğlu’nun, ‘Recep Bey’ diye bu şekilde isimden söylem çıkarması falan, nedir bu? Adından, soyadından veya kişilikleriyle ilgili bu tür söylemleri biz yanlış buluyoruz. Gündem oluşturmak, söyleyecek sözü olmayanların seçtiği bir durum olarak görüyoruz. Sığ ve yapay tartışmalar.”

AA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen