Cts. Nis 27th, 2024

MHP kaset skandalı ve 2 istifa (video) (Haber detayı)

MHP kaset skandalı ile çalkalanıyor. MHP kaset skandalı ardından Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu istifa etti. Yeni Akit yazarı Yener Dönmez’den şok iddia!

 

KaSET SKANDALININ 2.si >TIKLAYINIZ

MHP’li iki genel başkan yardımcısına ait sevişme görüntüleri gündeme bomba gibi düştü ama asıl bomba bugün patladı. Bu iddia en az o görüntüler kadar gündem oluşturacak.

Türkiye dün “Baykalvari” bir kaset skandalı ile sarsıldı. MHP’nin üst düzey iki yöneticisi, Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu’nun ortaya çıkan sevişme görüntüleri MHP’de adeta deprem etkisi yaşattı.

KaSET SKANDALININ 2.si >TIKLAYINIZ

Hem görüntüler hem de bu iki genel başkan yardımcısının söyledikleri sözler özellikle muhafazakar MHP tabanında şok etkisi yaşattı.

Zira MHP’li Recai Yıldırım, sağ seçmene “yuvarlak” diyor, tesettür fantazisinden bahsediyordu.

Ama bu olayla ilgili asıl şok haberi bugün Yeni Akit Yazarı Yener Dönmez verdi: İddiaya göre MHP’ yönetiminin bu iki genel başkan yardımcısının dün deşifre olan gayri meşru yaşam tarzından haberi varmış ve bunlar bilinmesine rağmen MHP yönetimi tarafından yeniden milletvekilliğine aday gösterilmiş.

Analarını belleyeceğiz

Evdeki kadının Recai Yıldırım’a AKP’yi yıkmakla ilgili sorusuna ise yine bomba cevaplar geliyor. “CHP yüzde 30 alsa, biz de 18-20 neyse alsak AKP’nin işi biter. CHP ile koalisyon yaparız. AKP hele bir iktidardan insin, analarını belleyeceğiz” diyen Recai Yıldırım, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Mahmut Çomoğlu isimli birine destek çıkmasını istediğini açıklıyor. Çomoğlu’nun İspanyollardan iş aldığını ve 5 milyon dolar para kazandırdığını öne süren Yıldırım, Mahmut Çomoğlu’nun “ Gardaş sana bir kıyak da yaparız” dediğini anlatıyor. Kendisinin de Mahmut Çomoğlu’na “Ben de dedim ki.. Allahsız ben han istemiyorum, hamam istemiyorum. Bir avrat istiyorum”diyor.

Tesettür hobisi!

Recai Yıldırım, siyasi bombalarının ardından tesettürlü kadınlara da hakaret ediyor. Yıldırım, “Hele tesettüre girersen çok daha severim seni. Deme off aman aman bir hoşuma gider ki. Bildiğin gibi değil. Selvi bir de tesettüre girse var ya. Hobim var valla” diyerek burada yazamayacağımız başka sözlerle de tesettürlü bayanlara hakaret ediyor.

Betül isimli bayanın “Sen istiyorsan gireyim aşkım. Sapık ya bu adam” diye cevap vermesi karşısına ise Recai Yıldırım, ülkücü camiayı şok edecek şu yanıtı veriyor . “Sapığım tabi.”

Gariban 5 vakit namaz kılıyor

Hobisinin tesettürlü kadınlar olduğunu sürekli tekrarlayan Recai Yıldırım, nikahlı eşi için ise “Allah’ın her günü pavyona gitmiş adamım. Ama benimki beş vakit namazlı garip ya vallahi diyorum bak” diyor.

İşte Yener Dönmez’in gündemi şok edecek iddiası;

MHP’nin Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım…
Emekli Albay eşi ve iki çocuk annesi Betül…

İktidar hedefi olan milliyetçi bir partinin genel başkan yardımcılığı konumunda olan Recai Yıldırım, Betül isimli kadına “tesettüre gir” diyor.

KaSET SKANDALININ 2.si >TIKLAYINIZ

RECAİ BEY’İN TESETTÜR FANTEZİSİ

Bu bir dine çağrı değil. Gayri meşru ilişki içinde olduğu evli kadınla gerçekleştirmek istediği cinsel sapkınlık içeren fantezisini tesettür gibi kutsal bir değerle yapmak için söylüyor bunu…

İnternete düşen rezalet konuşmaları ve görüntüleri izlemişsinizdir.

Yıldırım’la beraber, diğer MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu ve partinin Genel Muhasibi Ümit Şafak’ın evli kadınlar, Rus kızlarla iğrenç görüntüleri…

“SAĞ SEÇMEN YUVARLAKTIR”

Parti meselelerini, CHP’yle koalisyon istediklerini, sağ seçmene hakaretlerini, dinle dalga geçtiği konuşmalarını Türkiye’nin en köklü partilerinden birinin genel başkan yardımcısı, gayri meşru ilişkiler içinde olduğu kadınlarla ele alıyor.

Sonra da bakmak bile istemediğimiz ahlaksızlıkları yapıyorlar hep beraber.

“MHP ADIM ADIM DİNDEN STERİLİZE EDİLİYOR”

MHP’nin adım adım dinden sterilize edilmiş bir parti haline getirildiği hep söyleniyor.
Merhum Türkeş’ten sonra MHP yönetimi CHP’lileştirildi.

Şu anki MHP yöneticilerinin CHP yöneticileriyle yaşam biçimleri arasında hiçbir fark kalmadı. Bu nedenle de koalisyonu düşünebiliyorlar.

Artık internet ortamına düşecek kadar ahlaksızlık boyutuna geldi iş.

BAHÇELİ’NİN HABERİ VAR

Ve maalesef öğreniyoruz ki MHP Yönetimi’nin bütün bunlardan haberi var.
Daha önce de MHP Ankara Milletvekili Bekir Aksoy’un benzer ahlaksızlık görüntüleri düşmüştü internete.

Bahçeli bu görüntüler üzerine hiçbir yaptırım uygulamadı Bekir Aksoy’a… Oysa milliyetçi bir partinin lideri, milliyetçisi olduğu halkın yani Türk milletinin değerlerini, değerler hiyerarşisinin en tepesine koymalıydı.

Türk milletinin değerleri, Bekir Aksoy’u o görüntülerden sonra partiden ihraç etmekti. Ama Aksoy korunurken; muhafazakar ülkücüler dediğimiz isimler tek tek tasfiye edildi partiden.

MANSUR YAVAŞ MUHAFAZAKAR ÜLKÜCÜ OLDUĞU İÇİN Mİ ADAY YAPILMADI?

MHP’nin son dönemdeki en popüler ismi olmasına rağmen Mansur Yavaş, 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde aday bile yapılmadı.

Çünkü o muhafazakar değerler taşıyor ve Ergenekon’dan isimlerin aday olmasına karşı çıkıyordu.

Yavaş aday yapılmazken, ahlaksız görüntüleri ortaya çıkan genel başkan yardımcıları 1. sıra aday yapıldı.

ŞOK… ŞOK… ŞOK…

Dün görüntülerin deprem etkisi yaptığı MHP kulislerini yokladığımızda ise asıl şoku yaşadık.

Bekir Aksoy’u görüntüleri ortaya çıktıktan sonra bile koruyan MHP yönetiminin, genel başkan yardımcılarının bu gayri meşru yaşam tarzından haberdar olduğunu öğrendik.
Bu parti yönetiminin umurunda bile olmamış ve ikili bile bile 1. sıradan aday yapılmış.
Bu milliyetçiliğe gönül vermiş insanlara en hafif tabiriyle ihanettir.

Yazımı bitirmek üzereyken söz konusu isimlerin istifa ettiği bilgisi geliyor.
Şimdi Bahçeli’yi tarihi bir imtihan bekliyor.

MHP Yönetimi partiyi sekülerleştireceğim, zaman içinde CHP’yle blok kuracağım diye manevi değerlerimizin yok edilmesine müsaade etmemeli.

Aksi halde seçime giderken nasıl ki Kılıçdaroğlu’na baktığımızda “kaset skandalı”nı hatırlıyorsak; Bahçeli’ye baktığımızda da artık aynı şeyi hatırlıyor olacağız… Ancak son dakika istifaları, Bahçeli’nin ahlak zafiyetlerine karşı inisiyatif koyduğunu gösterdi.

NOT: Ertuğrul Mavioğlu’nun karanlık geçmişiyle ilgili yazımın ilk bölümü büyük ilgi gördü. Daha yazacak çok şey var. Sıcak gündem nedeniyle ara verdim. Mavioğlu yazılarımın 2. ve 3. bölümleri gelecek…

Skandal videodaki Çobanoğlu’na saldırı

İstifa eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu’na parti genel merkezinde saldırı..İnternette yayınlanan video görüntülerinin ardından görevinden istifa eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, parti genel merkezinde saldırıya uğradı.

Dilekçesini sunmak ve eşyalarını toplamak için aracıyla MHP Genel Merkez binasına gelen Çobanoğlu’na dışarıdaki bir grup partilinin “İsmimizi lekeledin” diyerek sözlü tacizde bulunduğu öğrenildi.

ARACINA DA SALDIRDILAR

Grup, bununla da yetinmeyerek Metin Çobanoğlu’nun aracına saldırdı. Aracın lastiklerinin yanısıra camları ve içerisinde de maddi hasar oluştu. Çobanoğlu’nun, otomobilini Mevlana Bulvarı üzerinde bıraktığı belirlendi.Araç, Çobanoğlu’nun şoförü ve yardımcıları eşliğinde çekici aracılığıyla bölgeden çekildi.

KaSET SKANDALININ 2.si >TIKLAYINIZ

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen