Sal. Nis 30th, 2024

Zengin bir ailenin işlerin kötü gitmesinden dolayı uçurumun kenarına gelmesi ve bu sürçte yaşanan olaylar izleyicinin büyük beğenisini topladı.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Lale Devri dizisinin 39. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Toprak’ın intiharına tanık olan tek kişi Yeşim’dir. Geçen her dakika Toprak’ın aleyhine işlerken, Yeşim vicdanının sesini susturabilecek midir? İkbal, Necip’in Zümrüt’le boşanacağı haberini beklerken Zümrüt ve Necip’in evliliklerini sürdürme kararıyla allak bullak olur.

İkbal, yalıda bomba etkisi yaratacak bir hamleye hazırlanır! Reyhan, Ece ve Mehmet’in beraberliklerinde kararlı olduklarını görür. Ancak Reyhan’ın Mehmet’ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur ve onları bir sürpriz beklemektedir. Çınar, Toprak’sız yaşayamayacağına iyice emin olmuştur, ne olursa olsun karısını geri kazanacaktır. Ancak Yeşim’in de pes etmeye niyeti yoktur! Toprak’a karşı büyük bir kozu vardır! Toprak ve Çınar’ın evliliği sonuna mı gelmiştir?

Kayseri’den İstanbul’a gelen ve iş dünyasında hızla yükselen başka bir ailenin ise zor günler geçiren Taşkıran ailesinin kaderini etkilemesi de diziyi ilginç ve çekici kılan başka bir yön olarak belirginleşiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen