Cts. May 4th, 2024

Nihat Doğan Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu

Nihat Doğan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu
Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyette yeralan Nihat Doğan, Somali’de tanık olduğu görüntüler karşısında, ” Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın?” derken gözyaşlarına hakim olamadı.

Somali dönüşünde ayağının tozuyla A Haber’in canlı yayın konuğu olan Nihat Doğan, Başbakan Erdoğan’dan övgüyle bahsederek“Sayın başbakan bu cesur tavrından dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü orada bir iç savaş var. İç savaş olduğu için başbakan ve bakanlar nezdinde bir ziyaret olmamış. Cesaretinden dolayı O’nu tebrik ediyorum ve O’nu cesur olduğu için tebrik ediyorum. Hani bir söz vardır ya “Sözün bittiği bir yer” Bir trajedi olur, bir dram olur, o dramla karşılaşılır ve o nedenle Sözün bittiği yer denir. Hayır Sözün bittiği yer değildir. Bu sözün bittiği yer olmamalı. Bu söz dillendirilmeli, çığ olmalı, çağlayan olmalı. Biz o sözü anlatmalıyız. Kavimler anlatmalı, devletler anlatmalı. Çünkü insanoğlu görmediğinin bilmediğinin mesulü değildir. Lakin gördüğünün ve bildiğinin mesulüdür. Bu saatten sonra dünya biliyor, bizler biliyoruz.” diye konuştu.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Canlı yayında Somali anısını anlatan Nihat Doğan yine gözyaşlarına hakim olamadı. “Herkes ağlıyordu, İçişleri Bankı, eşleri hatta Emine hanımda ağlıyordu. Bebeklere bakan doktorda ağlıyordu. Sayın Başbakan yine metin bir şekilde doktora “Burada herkes ağlayabilir ama, sen ağlama. Sen dik dur dedi. Doktora ne yapmamız gerekir diye sorduğunda, doktor dedi ki “Sizin yolu açmanız lazım ki bizim bu çocuğu hastaneye yetiştirmemiz lazım” dedi. Başbakanda ani bir kararla ekibin oradan çekti ama, çocuğu kaybettik.” dedi. Bu sözlerden sonra gözyaşlarına boğulan Nihat Doğan “Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.”dedi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen