Çar. May 1st, 2024

Gemlik’te son 3 günde iki oğlunu ve eşini kaybeden Cemal Yıldırım, eşinin cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Gemlik’te son 3 günde iki oğlunu ve eşini kaybeden Cemal Yıldırım, eşinin cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. Gemlik‘te geçen Pazar günü oğlu Cengiz Yıldırım kendini ağaca asarak intihar eden, bir diğer oğlu Haydar Yıldırım ise Orhangazi‘de dün meydana gelen ve 5 gencin hayatını kaybettiği trafik kazasına kurban veren 78 yaşındaki Cemal Yıldırım, iki oğlunun acısına dayanamayarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 35 yıllık hayat arkadaşı Hatayı Yıldırım’ı Gemlik Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli Cemevi ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen tören ile toprağa verdi. 4 gün içinde iki oğlunu ve eşini kaybeden Cemal Yıldırım Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Bir oğlu intihar eden ve diğer oğlu da trafik kazasında hayatını kaybeden bu acıya dayanamayarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Hatayı Yıldırım için Gemlik Cemevi’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Yoğun bir kalabalığın ve ölen Hatayı Yıldırım’ın yakınlarının katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Hatayı Yıldırım’ın tabutunun Cemevi’ne getirildiği esnada ise yaşlı kadının yakınları tabuta katılarak gözyaşı döktü. Daha sonra Gemlik Cemevi İmamı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Hatayı Yıldırım’ın tabutu omuzlarda Gemlik Mezarlığına götürülerek burada toprağa verildi.

GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ

İki oğlunu ve eşini kaybederek büyük bir acı yaşayan Cemal Yıldırım ise cenaze töreninde yakınlarının desteği ile ayakta durabildi. Eşinin tabutunun önünde saf tutan baba Cemal Yıldırım daha sonra özel bir otomobille mezarlığa götürüldü. Cemal Yıldırım eşinin ardından uzun süre gözyaşı döktü.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen