Çar. May 1st, 2024

‘4 Yüz’ projesi için kamera karşısına geçen Hürriyet’in ağır topları, kendileri için hazırlanan reklam filminde oynadılar.


Ancak reklam filminde Ahmet Hakan’ın oynadığı rol sosyal medyada eleştirisi konusu olmuş ve Ahmet Hakan’ın "Aptal" rolü oynadığı öne sürülmüştü
Ahmet Hakan, Enis Berberoğlu, Ertuğrul Özkök ve Sedat Ergin ile birlikte oynadığı reklam filminin perde arkasını canlı yayında anlattı. TV 8’de yayınlanan "Yaz Günlüğü" programına canlı yayın konuğu olan Ahmet Hakani Bahar Feyzan’ın sorularını yanıtladı.

" Reklamın senaryosunu reklamı çeken profesyonel ekip hazırladı" diyen Ahmet Hakan reklam filminde oynadığı rol için değişik anlamlar yüklenecek durumun söz konusu olmadığın söyledi.
Reklamda bombanın patlamaması için sarı kablonun koparılmaması gerektiğini söyleyen Ahmet Hakan, sarı kablo olmadığını söyler. Ancak bomba düzeneğinde sarı kablo yoktur. Ahmet Hakan’ın rol gereği "Aptal" durumuna düştüğü durum içinde Ahmet Hakan canlı yayında espriyi patlattı. "Ama orada sarı kablo vardı" diyen Ahmet Hakan köşe yazısında da reklam filminde bahsettiğini söyledi.
Yazısında Sedat Ergin, Ertuğrul Özkök ve Enis Berberoğlu’nun oyunculukları ile ilgili çeşitli notlar verdiğini söyleyen Ahmet Hakan " Ertuğrul Özkök, zaman zaman bizim Türk Yeşilçam melodramlarında büyük oynayan Ediz Hun gibi. Zaten oynarken kendisini de uyardım ve Rezervuar Köpekleri filmini hatırlattım. Hakikaten bir Tarantino oyuncusu kimliğine büründü. Yani öyle geçişleri var. Büyük oyunculuktan daha farklı oyunculuk karakterlerine geçebiliyor. Böyle bir yeteneği var." sözleriyle Ertuğrul Özkök’ün oyunculuk performansını değerlendirdi.

Reklamda birlikte oynadığı Sedat Ergin’inin oyunculuk performansını yorumlayan Ahmet Hakan "Sedat Ergin ise pratikten çok teroriye yönelmiş durumda. Sedat Ergin bu reklam filmine gelmeden önce, oyunculuk üzerine teori kitapları okumuştur. Pratiği sağlam değil ama teorisi sağlam görünüyordu. " dedi.

Kendi oyunculuğunu da değerlendiren Ahmet Hakan " Aslında ben orada patlayacak olan bir bombanın patlamasını engelleme hareketi yapılırken, biraz tedirgin olur ya insan onu canlandırmaya çalıştım. Sanırım bende biraz büyük oynamışım." şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen