Sal. Nis 30th, 2024

Ak Parti Adıyaman Milletvekili “Emine Erdoğan bana “Yüz vermedi” diye yazılmış, yok böyle bir şey, tamamen uydurma.’ dedi.


Başbakan Tayyip Erdoğan’ı Kürt sorununu çözemez diye eleştiren ses kasedi internete düşen AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, özür için Erdoğan ailesi huzurunda iki büklüm olduğu eleştirilerine Habertürk ekranlarında sert tepki gösterdi.

Söz Sende’de Balçiçek İlter’in konuğu olan Mehmet Metiner, Başbakan Erdoğan’dan niçin özür dilediğine de açıklık getirdi. Metiner, özür dilemenin bir erdemilik olduğunu ifade ederek şu sözleri kaydetti:

ÖZÜR DİLEMEK ERDEMLİKTİR
Bir kez özür diledim. Biat kelimesi beni rahatsız etmez. Çünkü Tayyip Erdoğan benim çok sevdiğim ve değer verdiğim bir liderdir. Yanlış yapmışsam, çok rahatlıkla özür dilerim. Türkiye televizyonlarında tartışma programlarımı izleyenler, bu huyumu suyumu bilirler. Birini bilmeden incitmişsem, kırmışsam ve bu bana hatırlatılmışsa çok rahatlıkla özür dilerim. Çünkü özür dilemek bir erdemliktir. Özür dilemenin bile itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı bir ülkede yaşıyor olmak bile utanç vericidir. 10 sene söylenmiş laflardır onlardır.

CAHİLİYE DÖNEMİNE AÇIKLIK GETİRDİ
Cahiliye dönemi de çok enteresan. Ahmet Hakan Coşkun’a da açıklama göndermiştir. Şimdi İslami kültürden yoksun olabilirsiniz, cahiliye döneminin ne olduğunu bilmiyor olabilirsiniz, hiç önemli değil. Ben her siyasetçinin geçmişinde pişmanlık duyacağı sözleri ve eylemleri olabileceğini söyledim. Kimi zaman şu ve bu nedenlerle incitici sözler söylemiş olabileceğini de söyledim. Bu da benim cahiliye dönemim olsun. Ben orada ben cahilim özür dilerim anlamında tek laf etmedim. Yani siyaseten bir yerde bulunursunuz bir dönem ama o dönem sonra sizin bir türlü peşinizi bırakmaz. Siz pişman olsanız da, özeleştiri bile vermiş olsanız birileri size hep o dönemi hatırlatır. Ben o dönem benim cahiliye dönemim olsun dedim.

BAŞBAKANLA ARAM İYİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın eşi Emine Erdoğan’ın önünde eğildiği için eleştirilerin odak noktası haline gelen Metiner o fotoğrafa da açıklık getirdi. Emine Erdoğan’a saygı duyduğu için önünde eğildiğini ifade eden Metiner "Biraz önce sizin önünüzde de eğildim çünkü siz oturuyordunuz ben ayaktaydım, bir şey söylemek için. Saygı duyduğum bir hanımefendiye otururken bir şey iletmem gerekiyor ve eğiliyorum. Buna başka bir anlam yüklemek utanç verici bir şey. Emine Erdoğan bu olayın canlı şahidi, eminim ki o fotoğrafın altındaki haberleri okuduklarında çok üzülmüşlerdir. Emine Erdoğan bana “Yüz vermedi” diye yazılmış, yok böyle bir şey, tamamen uydurma. Ayrıca Başbakan ile de aram iyi hiçbir problem yok!” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen