Per. May 2nd, 2024

Fox Tv ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi Arka Sıradakiler Umut 2. bölümüyle 25 Eylül Pazar akşamı ekranlarda ki yerini alacak. İşte Arka Sıradakiler Umut 2.bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Arka Sıradakiler Umut dizisinin 2. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Ahmet’in Gamze‘ye evlilik teklif etmesi Oktay’ı durdura bilicek midir, Gamze‘nin cevabını öğrenebilmek için Oktay ne yapacaktır.

Geçen yılların ardından neler değişmiştir,en doğrusu nedir, ne yapmaktır sorularıyla oktay başbaşa kalır.Ahmet’le ikinci karşılaşmalarında Oktay Gamze için yeniden umutlanır İstanbul‘da kalmaya, okulun yakınındaki kafeyi almaya karar verir, Gamze‘nin okuluna gider, İbo yu da kendi tarafına almak için mücadele veren Oktay İbo’nun tüm engellemelerine rağmen Gamze‘nin kapısına dayanır..

Okulda Asım ve Rasim hocanın Gülşen mücadelesinde Rasim hoca pek farkında olmadan 1-0 öne geçer, Korkut‘un gizli aşkı kimdir?, Gamze hocanın çocuklarla olan ilişkisinde nasıl gelişmeler olur, Tayfun, Müge ve Kenan arasında neler yaşanır, bu aşkta üzülen taraf Kenan mı olucaktır.. Kurtuluş Lisesinde hayat yine çok renklidir..

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen