Cts. May 4th, 2024

Zengin bir ailenin işlerin kötü gitmesinden dolayı uçurumun kenarına gelmesi ve bu sürçte yaşanan olaylar izleyicinin büyük beğenisini topladı.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Lale Devri dizisinin 42. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Toprak’ın rahatsızlığı Çınar’ı hem korkutur hem de umutlandırır. Toprak hamile midir?

Ece, Necip’in de ısrarıyla Sedat’la evlenmeyi kabul eder! Bu kararını Mehmet’e açıklamak çok zor olacaktır. Yeşim, Toprak’ın karşısına Sıtkı’yı çıkarmaya hazırlanır. Ancak önce Sıtkı’yı baştan yaratması gerekir. Zümrüt yalıyı da kaybetmenin üzüntüsüyle perişan olmuştur.

İkbal, Zümrüt’ün hastalığını öğrenince pişman olur. Necip ve İkbal yüzleşirler. Necip seçimini yapar! Taşkıran yalısı artık aileye ait değildir! Tüm aile bireyleri yeni yuva arayışına girerler. Toprak iş bulmakta zorlanmaktadır. Ancak beklenmedik bir iş teklifi onu çok mutlu eder!

İkili oynayan Okan, Yeşim ve Çınar’ın birbirlerinden habersiz ofisine gelmesiyle hazırlıksız yakalanır. Ancak hepsini daha da büyük bir şok beklemektedir.

Kayseri’den İstanbul’a gelen ve iş dünyasında hızla yükselen başka bir ailenin ise zor günler geçiren Taşkıran ailesinin kaderini etkilemesi de diziyi ilginç ve çekici kılan başka bir yön olarak belirginleşiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen