Pts. May 6th, 2024

Taner Yıldız: Ben buna sinirlenmeyeceğim de hangi konuya sinirleneceğim…


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Samanyolu Haber TV’de yayınlanan Sıcak Gündem programında SamanyoluAnkaraTemsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu’nun sorularını cevapladı. Bakan, kendisine sorulan bir soruya cevap vermemek için kendisini nasıl tuttu?

Uzanlar iktidar olsaydı Türkiye’de neler olurdu ?

"Düşünmek bile istemiyorum. Çok ağır konuşmamayım diye kendimi tutuyorum. Düşünmek bile istemiyorum. Vatandaşımızın hak etmeyeceği ağır bir iktidar süreci olurdu. Böyle bir şeyin sonuçları dahi düşünmek istemiyorum."

UzanlarınTürkiyeCumhuriyeti’ni sahte evraklarla soymak istediklerini söyleyen Enerji Bakanı Taner Yıldız; Uzanların yöntemlerini canlı yayında anlattı.

"Matbaa basımları, yazıcılara varıncaya kadar tek tek çıkarttık. Mürekkebini tahlil ettirdik. 2007 yılında üretilen yazıcıdan 2002 yılında evrak çıkmış. Bu mümkün mü?"

"TIRNAKLARIMIZLA UĞRAŞTIK ÇALMAK İSTEDİLER"

Bakan Yıldız; kendisinin niçin bu kadar sinirlendiğini işte böyle anlattı.

"Türkiye Cumhuriyetinin gayri safi milli hasılasının üçte birini, 230 milyar doları istiyorlar. “Tamam bu sizin hakkınızdır” desek bu kadar para alacaklar. Somali için bir liralar toplandı. Bütün vatandaşlarımız çok büyük bir hassasiyetle yardım topladı. Yoksula ihtiyaç sahibine bu paraların daha da büyüğünü vermekte çok cömertiz ama haksız yere istenen paraya karşı çıktık. Sülük kendi ağırlığının 8 katına kadar kan emebiliyor ama bunlar 108 katını istediler. Her bir vatandaşımızdan 3 bin dolar bebeğinden ninesine kadar para istediler. Ben buna sinirlenmeyeceğim de hangi konuya sinirleneceğim. Benim asabımı bozan bu. Haksız yere bu ülkenin vatandaşının parasını gasp ettiler. Yalnızca ekmek arası döner dağıtmakla siyaseti o noktaya indirgenmez. Bu insan şu anda Fransa‘da gece klüplerinde eğleniyor. Vatandaşımızın böyle bir insan tiplemesiyle siyasete atılmasını düşünmemiz gerekiyor."

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen