Paz. May 5th, 2024

Adana’da bir kadın, eski eşine küfrettiği için tartıştığı oğlu tarafından darp edilerek hastaneye kaldırıldı


Olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 72 yaşındaki Türkan Tekoğlu, boşandığı eşinden olan 56 yaşındaki oğlu Aydemir Dağlıoğlu ile öğle yemeği sırasında tartışmaya başladı. Dağlıoğlu kendilerini hiç sahip çıkmadığını söylediği babasına küfretti.

Annesi ise "yemek yiyoruz o ne olursa olsun senin baban küfretme" dedi. Ancak Dağlıoğlu küfretmeye devam edince anne sofradan kalkarak diğer odaya geçti. Ancak Dağlıoğlu annesinin bu tavrına sinirlenerek annesinin yanına gidip onu yumrukla darp etti. Öz oğlu tarafından dövülen kadın yediği yumrukların etkisiyle yere yığıldı.

Dağlıoğlu, annesinin bayılması üzerine evden kaçarken Tekoğlu’nun kızı ve ikinci eşi ambulans çağırdı. Tekoğlu eve gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yediği yumruklar nedeniyle yüzünde morluk ve kızarıklıklar oluşan yaşlı kadın hastanede bir süre tedavi olduktan sonra şikayetçi olmak için Fatih Polis Merkezi’ne getirildi.

Yaşlı kadın polis merkezine bir polisin yardımıyla çıkabilirken öz oğlunun kendisini bu hale getirdiğini belirterek, "Babasına küfretti bende bunları bırak geçmişte kaldı deyip başka odaya gittim. Benim yanıma geldi kolumdan tuttu. Beni kaldıracak sandım ama bana yumrukla vurdu. Bu hale getirdi" diyerek ağladı.

Yaşlı kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan Dağlıoğlu daha sonra serbest bırakıldı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen