Paz. Nis 28th, 2024

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Avusturya’nın başkenti Viyana’da 600’e yakın kişiye seslendi.


Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Avusturya‘nın başkenti Viyana’da 600’e yakın kişiye seslendi.

Konuşmasına Nazar Duası okuyarak başlayan ünlü, ‘Nazar duası ile başladım çünkü birçok topluluk kalabalık olmalarına rağmen bunun kıymetini bilemediler. Şükür ve nazar dualarını eksik ettiler. Bunun sonucunda da dağıldılar’ dedi.
EN GÜZEL ÖRNEĞİ ERBAKAN’DIR

Türk milletinin yükselen kişilere destek olacağına köstek olduğunu belirten Ünlü, ‘Bizimkilerden biri yükselmeye başlayınca tutup bacağından aşağı çekeriz. Bunun en güzel örneği de rahmetli Erbakan hocadır. Hocamız derdi ki ‘Başka ülkelerde, milletlerde Necmettin Erbakan gibi bir adam olsaydı başka devletlere, dünyaya hakim olurdu o devlet‘. Biliyorsunuz Kenen Evren bile Erbakan hocanın dehalığını kabul etti. Dedi ki ‘Cumhuriyet tarihinde bir tane adam çıktı o da şeriatçı çıktı. Vah zavallı, yazık oldu’. Şimdi Erbakan hoca gibi bir adam tank yapacak, top yapacak, 40-50 sene evvel Almanya‘da leopar tanklarını yaptı.
ALLAH ERBAKAN HOCAMIZA RAHMET EYLESİN

Böyle bir adam. Ama gördünüz işte devamlı bacağından asılıp aşağı çekildi adam. Siyonizme, kafirlere yağcılık etmediği için, İslamdan taviz vermediği için, emredildiği gibi dosdoğru olduğun vakit bu tür aşağı çekmeler, imtihanlar olur şeklinde konuştu ve Allah Erbakan hocamıza rahmet eylesin. Kabrini nur eylesin’ diye dua etti.

Daha sonra vatandaşların sorularını yanıtlayan Ahmet Ünlü, Viyana’ya tekrar gelmek dileğiyle sohbetini sonlandırdı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen