Paz. May 5th, 2024

Konya’nın Cihanbeyli İlçesi’nde meydana gelen kazada, ailesiyle birlikte bir yakınlarının düğününden İstanbul’a dönmek üzere olan 31 yaşındaki öğretmen Ali Ece’nin kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanıp takla attı. Kazada Ece ve 2 yaşındaki kızı yaralandı, eşi ve 4 yaşındaki oğlu öldü.


Kaza, bugün saat 06.00 sıralarında Cihanbeyli- Ankara Karayolu’nun 10’uncu kilometresinde meydana geldi.

Ailesiyle birlikte Konya‘daki bir yakının düğününe katıldıktan sonra İstanbul‘a dönmek üzere olan Ali Ece, yönetimindeki 34 EBB 73 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanıp takla attı. Kazada Ali Ece ve 2 yaşındaki kızı Ceran Nisa Ece yaralandı, 26 yaşındaki eşi Meryem Ece ve 4 yaşındaki oğlu Mehmet Emirhan Ece olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar, ambulanslarla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Ceran Nisa Ece’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazayı haber alıp Ankara‘dan Cihanbeyli’ye gelen Ali Ece’nin annesi, babası ve yakınları sinir krizi geçirdi. Meryem Ece ve oğlu Mehmet Emirhan Ece’nin cenazelerinin Ankara‘da toprağa veriliceği belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen