Sal. May 21st, 2024

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve rating rekorları kıran Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi yeni sezona yine bomba gibi girdi.


Kerim ve Fatmagül’ün birbirlerine daha da yakınlaşması dizinin izleyicilerini ekrana kilitliyor. Yeni sezona merhaba diyen dizide daha önce yakınlaşan Kerim ile Fatmagül, birbirlerine ilk kez sevgiyle sarıldı. İşte bu sahneler izleyicileri ekrana kilitledi.

Kerim’in tutuklanmasından günler sonra hapishanede ilk kez ayarlanan görüş günü, Kerim ve Fatmagül’ün yüzünü güldüren tek gelişme olur. Fatmagül ve Kerim etraflarını saran tüm karanlık bulutlara rağmen, Fatmagül ve Kerim’in sevgisi, tüm karanlıkların üstesinden gelecek kadar umut doludur. Birbirlerine sevgiyle bağlı olan Fatmagül ve Kerim hapishanede ayarlanan görüş gününde, geçen günlerin hasretini sımsıkı sarılarak atlattılar. Fatmagül ve Kerim’in sevgi dolu kucaklaşmaları televizyon başında diziyi izleyenleri de adeta ekrana kilitledi.

YAŞARANLAR İNTİKAM PEŞİNDE
Geçtiğimiz sezonun final bölümünde Kerim Vural’ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmış, Fatmagül’ü dışarıda Mustafa’ya ve Yaşaranlar’a karşı savunmasız bırakmıştı. Mustafa’nın gölgesini sürekli üstünde hisseden Fatmagül ise, kurulu düzenini bir kez daha değiştirmek zorunda kalır. Bu dönemi bir fırsata dönüştürmeye çalışan Mustafa’nın izlediği yol, Kerim’i korkularında haklı çıkarır. Yaşaranlar adına her geçen gün şirketin geleceğine dair umutlar biraz daha azalırken, Erdoğan da eli kolu bağlı bir şekilde Reşat Yaşaran’ın kararlarına boyun eğer. Reşat Yaşaran’a karşı aldığı her yenilgi, Erdoğan’ın hırsını biler. Bu sırada Selim ise, ailesinin yaşadığı sıkıntıların çok uzağında, Meltem’den intikamını alacağı günü beklemektedir.

Yeni evlerinde ilk kez kendisine ait bir odası olan Fatmagül, Kerim’e de elleriyle küçük bir “yer” açar. Bu sırada Mukaddes de Fatmagül’ün hayatında kendisine bir yer bulmuştur. Ancak bu kez aralarında esen soğuk rüzgar çok daha şiddetlidir. Kadir ve Ömer, Kerim’in suçsuzluğunu ispat etmek için yollar ararken, tüm deliller Kerim’in Vural’ı öldürdüğüne işaret etmektedir. Oysa o geceye dair tüm sis perdesini ortadan kaldıracak bir tanık vardır. Mustafa bu kişiye herkesten önce ulaşırsa, Kerim’in kaderini değiştirebileceğinin farkındadır.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen