Per. May 9th, 2024

Kanal D’nin reytingleri alt üst eden dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dün akşamki bölümüyle yine izleyicilerine duygusal anlar yaşattı.


Geçtiğimiz haftaki bölüm Fatmagül ile Kerim’in ziyaret anında mutlu mesut birbirlerine sarıldıkları sahne ile son bulmuştu. Kerim ile Fatmagül aylardan sonra ilk kez bu kadar mutlulardı.

Aslında konuşulacak çok şey vardı. Fakat o kadar konuşacak zamana sahip değillerdi. İkisi de birbirleri ile ilgili eksikliği bu süreç içerisinde hissetmişlerdi. Zaman kısa olunca yüz yüze konuşulamayan veya cesaret edilemediği için söylenemeyen sözler için hazırlanmış olan mektuplar devreye girdi.Artık Fatmagül’de Kerim de çok mutlulardı.Bu ziyaret ikili için bir moral olmuştu.

Selim, eski eşi Meltem’i bir restorantta yakalamıştır. Meltem’in Mustafa ile birlikte olma ihtimalini aklına getirmeyen Selim, aklındaki kuşkuları sona erdirmek için Meltem’e "Mustafa ile aşk yaşıyor mu?" sorusunu yöneltti. Meltem’in Selim‘e olan kızgınlığı ise hala geçmemektedir. Mustafa ile aralarında duygusal bağ olmadığını söyleyen Meltem, Mustafa ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eder. Bu itirafa çok sinirlenen Selim, Meltem’i herkesin gözü ününde tokatlar. Ancak bu anlar kameralar tarafından kaydedilmiştir.

Yaşaranlar artık son raunt dalardı. İflasa doğru her gün bir adım daha yaklaşıyorlardı.Erdoğan yine kafasında bir çok plan kurgulamış ve faaliyete geçirmek üzeredir. Bu plan Selim’inde işine gelmekteydi. Meltem’in babasına eskort kız tuzağı kurarak, görüntüleri şantaj olarak kullanmayı planlayan Yaşaranlar’da bu duruma en çok Selim sevinmiştir. Çünkü Selim hayatta ki son nefesini bile Meltem’den intikam almaya harcayacaktı.Mukaddes ise DNA testi raporlarını sergilemekteydi.Çocuğun Rahmi’den olduğunu ispatlayan Mukaddes artık burnunu iyice diremişti.İlk hedef olarak abisi ile Fatmagül’ün arasını açmaya çalışacaktı.

Avukat Ömer bazı olumlu gelişmelerin söz konusu olduğunu dile getirir.Bu gelişmeler ise olay yerinde bulunan üçüncü bir kişiye ait ayak izleridir.Mustafa köşeye kısmen sıkışacağını anlayınca Kerim için olumlu adımlar atmaya başlamıştır. Hacer‘in gördüklerini anlatmasına izin veren Mustafa, Hacer‘i Fatmagül’le bir araya getirir. Ancak olay yerinde üçüncü kişiye ait bir ayak izi olduğunu öğrenen Mustafa endişelenmeye başlamıştır.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen