Paz. Nis 28th, 2024

Sultan-ı Beyaz’ın bugünkü bölümünde kelimenin tam anlamıyla bir dram vardı. İkiz kardeşini öldürüp firar eden oğluna gel çağrısında bulunan acılı anne, canlı yayında Kahramanmaraş Emniyeti tarafından göz altına alındığını öğrendi.


BEYAZ TV ekranlarında yayınlanan Sultan-ı Beyaz programının bugünkü bölümünde kelimenin tam anlamıyla bir dram vardı. İkiz kardeşini öldürüp firar eden oğluna gel çağrısında bulunan acılı anne, canlı yayında Kahramanmaraş Emniyeti tarafından göz altına alındığını öğrendi.

İkiz kardeşi Aysun’u ve üç gündür kayıp olan oğlu Ayhan’a seslenen acılı anne Nazife Hanım canlı yayında oğluna "Gel" çağrısında bulundu.

Gözyaşlarıyla yürekleri burkan talihsiz anne, canlı yayında o haberi aldı.

Bir son dakika gelişmesi aktaran Seda Sayan‘ın okuduğu haber yüreklere su serpti. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından Ayhan’ın gözaltına alındığı bilgisini veren Sayan, "İkiz kardeşi Aysun’u öldürdükten sonra kayıplara karışan Ayhan az önce Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalandı ve göz altına alındı" dedi.

Seda Sayan "Bir anne olarak sevinsin mi, üzülsün mü Nazife anne bilmiyorum ama oğlun sağ sağlim emniyetin elinde" şeklinde konuştu.

Göz yaşlarına boğulan Nazife anne kızı Aysun için ağlamaya devam etti. BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen