Cum. Nis 26th, 2024

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezonu başlamak üzere. 129’uncu bölüme imza atan KVP’nin yeni bölümünün 2’inci fragmanı yayınlandı.


TNT ekranlarında izleyicilerine 6. sezonuyla merhaba diyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun ilk bölümü yine nefesleri kesecek.

Yeni bölümün fragmanı internette 2 milyon kişi tarafından izlenirken, Polat Alemdar yeni imajıyla oldukça ilgi görüyor. Hakan Boyav ve Reha Özcan’ı da kadrosuna katan Kurtlar Vadisi Pusu ekibi, sezona oldukça iddialı başlıyor.

Yeni sezonda yine gündemi yakından takip edecek olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünde cevap arayacak olan sorulardan bazıları:

Kurtlar Vadisi Pusu’nun sezon finalinde kızının yaşadığını öğrenen Polat Alemdar, Aron Feller’e “Bana kızımı verin, ne istiyorsanız yapayım” demişti.
Kızının yaşadığını öğrenen Polat Alemdar, Feller’in isteklerine ne cevap verecek? Polat Alemdar, kızına kavuşabilecek mi?

Kaşifoğlu Yaşar’ın kızını öldürmüş, Polat da üzerine gitmeye karar verdiği Kaşifoğlu’nu Yaşar’a teslim edeceğine söz vermişti. Kaşifoğlu şimdi ne yapacak? Alper’den ne isteyecek? Polat ve ekibi, Kaşifoğlu’nu yakalayabilecek mi?

Polat Alemdar ve ekibini yeni sezonda bekleyen yeni sürprizler neler olacak?

KURTLAR VADİSİ PUSU
129. Bölüm (6. Sezon 1. Bölüm)

Yapım: Pana Film
Yapımcı: Raci Şaşmaz
Senaryo: Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan
Yönetmen: Onur Tan

Oyuncular: Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban,
Ayşe Çiğdem Batur, Erhan Ufak, Erdem Ergüney, Emin Olcay,
Serpil Tamur, Osman Wöber, Sema Şimşek Hakkı, Ali Sürmeli, Bora Sivri, İpek Tenolcay, Ceren Olcayto, Hakan Boyav, Reha Özcan,Payidar Tüfekçioğlu, Neco, Osman Soykut, Erdal Küçükkömürcü, Tarkan Tüzmen, Erol Tezeren, Seda Yıldız, Şahin Çelik, Saydam Yeniay, Oktay Dal, Görkem Sevindik, Pınar Tuncegil, Şafak Başkaya, Adnan Erdoğan, Cahit Kayaoğlu ve Can Gürzap

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen