Çar. May 8th, 2024

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona TNT ekranlarında yine bomba gibi düştü.130.bölümü yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi’nde,129. bölümde Polat öldüğünü sandığı kızı Elif’e kavuştu.İşte merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm (130. bölüm) Fragmanı…


Kurtlar Vadisi Pusu 6. sezonu ile yine izleyicileri ekranları başına kilitledi.Fenomen dizinin yeni sezonuna damgasını vuran olay,Polat Alemdar’ın öldüğünü sandığı kızı Elif‘e kavuşması oldu.Ayrıca Alemdar,ölümle tehdit ettiği İnci Tataroğlu’nun kendisinden hamile olduğunu öğrenmesi sonucunda büyük bir şok yaşadı.
KURTLAR VADİSİ PUSU 130.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ
Kurtlar Vadisi Pusu ‘nu 130. bölümünde merak uyandıran başlıca sorular ise şöyle:

Polat Alemdar, İnci’nin kendi çocuğuna hamile olduğu haberine nasıl tepki verecek?Polat Alemdar’dan hoşlanan Savcı Leyla’nın bu habere tepkisi ne olacak? Bütün planları alt üst olan Polat Alemdar, şimdi ne yapacak? Davut Tataroğlu, Polat’tan ne isteyecek?

Kızına kavuşan Polat Alemdar, Feller’den intikamını alabilecek mi? Küçük Elif, gerçek babasının Polat olduğunu öğrenecek mi?

Kaşifoğlu, Kara’ya ne teklif edecek? Kara’nın peşine düşen Alper, ona ulaşabilecek mi?

Feller, Polat Alemdar’dan kurtulmak için nasıl bir plan yapacak? Feller’e yeni planında hangi sürpriz isim yardım edecek?

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen