Paz. May 5th, 2024

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 129. bölümüyle bugün (22 Eylül 2011) başlıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yayınlanan framanında aksiyon dolu olacağı görülüyor.


Yayınlandığı ilk günden itibaren ekranların fenomen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu bu kaşam 129. bölümüyle TNT ekranlarında olacak. Haziran ayında muhteşem bir finalle sezon tatiline giren Kurtlar Vadisi Pusu‘nun yeni bölümlerinde macera ve aksiyon yine hızını kesmeden devam edeceğe benziyor. Kurtlar Vadisi Pusu 129. bölümümden özetler.



Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu sonunda ekrana dönüyor…Vadi’nin hayranları yine ekrana kilitlenecek.

Sezona bomba gibi girecek olan Kurtlar Vadisi Pusu‘nun yeni kanalı TNT’de ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 129. Bölüm fragmanı ile tüm hayranlarını internetin başında kilitlemiş durumda. Yeni sezonda yeni isimler ile ve yeni kanalı TNT’de ekrana gelecek olan dizi büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar’ın yeni düşmanı Kara lakabıyla Hakan Bovyar oldu. Barda filminde psikopat bir rolü canlandıran ve gündemi sarsan Bovyar bu kez Polat Alemdar ile karşı karşıya. 22 Eylül‘de hayranlarının özlemini giderecek olan Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezona Polat Alemdar’ın sürpriz imajı ve yeni maceralarla merhaba diyecek.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanı TNT ile aynı anda beyazgazete.com’da yayınlandı. Dizinin ilk bölüm fragmanı oldukça olumlu karşılandı ve şuan tıklanma rekoru kırdığı söylenebilir. Fragmanda da görüldüğü gibi soluksuz bir macera bizi bekliyor…

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, 22 Eylül‘de TNT ekranlarında yeni yayın dönemine bomba gibi sürprizlerle başlıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu, ekranlardaki 6. sezonuna 22 Eylül‘de merhaba diyor. Haziran ayında muhteşem bir finalle sezon tatiline giren Kurtlar Vadisi Pusu‘nun yeni bölümlerinde macera ve aksiyon yine hızını kesmeden devam ediyor.

Kızının yaşadığını öğrenen Polat Alemdar, Feller’in isteklerine ne cevap verecek? Polat Alemdar, kızına kavuşabilecek mi? Polat Alemdar ve ekibini bekleyen yeni sürprizler neler olacak?

‘Kurtlar Vadisi Pusu’ altıncı sezonunu bu akşam yeni adresi TNT’de temposu yüksek bir bölümle açacak

Ekran yolculuğuna Show TV’de başlayan, ardından sırasıyla Kanal D, Star TV ve son olarak atv’de yayınlanan “Kurtlar Vadisi Pusu” bu akşam itibarıyla yeni adresi TNT’de takipçilerinin karşısına çıkacak.

Altıncı sezonuna ulaşan dizinin yeni kanalındaki ilk bölümüne, dizinin baş kahramanı Polat Alemdar’ın yeni imajı ve her zaman olduğu gibi aksiyon sahneleri damgasını vuracak. Sezon finalinde kızının yaşadığını öğrenen Polat Alemdar, Aron Feller’e, “Bana kızımı verin, ne istiyorsanız yapayım” demişti. Kızının yaşadığını öğrenen Polat Alemdar’ın Feller’in isteklerine ne cevap vereceği, kızına kavuşup kavuşamayacağı da bu bölümde belli olacak. Ayrıca, Kaşifoğlu Yaşar’ın kızını öldürmüş, Polat da üzerine gitmeye karar verdiği Kaşifoğlu‘nu Yaşar’a teslim edeceğine söz vermişti. Kaşifoğlu’nun bu gelişme sonrasında ne yapacağı, Alper’den ne isteyeceği ve Polat ve ekibinin Kaşifoğlu’nu yakalayıp yakalayamayacağı da yine bu bölümde ortaya çıkacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen