Paz. May 5th, 2024

Kanal D’nin yeni dizisi Kuzey Güney, yayınlanan ikinci bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi.


Sezona bomba gibi giren Kuzey-Güney ikinci bölümüyle reytingleri alt üst edeceğe benziyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un, başrolünü Brad Pitt‘in oynadığı Fight Club filmini andıran sokak dövüşü sahneleri geceye damgasını vurdu. Kıvanç Tatlıtuğ‘un başrolünü oynadığı Kuzey-Güney dizisi dün akşamki bölümüyle hayranlarına yine inanılmaz anlar yaşattı.

Askerliğe uygun görülmediği için en büyük hayali olan asker olmayı gerçekleştiremeyen Kuzey, bir sokak dövüşü organizasyonunda yer alır. Güney Kuzey’in, para karşılığı dövüştüğünü öğrenince Kuzey’in dövüştüğü alana gider. Dövüşürken abisini karşısında gören Kuzey rakibi yerine, ağabeyi Güney‘e yumruk atarak içindeki öfkesini atmaya çalışır. Bu arada rakibi Kuzey’in bu boşluğundan faydalanarak Kuzey’i bir yumrukla nakavt etmiştir.

Kazandığı para ile kendisine yeni giysiler alan Kuzey eve geldiğinde Cemre sürprizi ile karşılaşır. Cemre ile annesi Kuzey’in evine ziyaret gelmiştir. Kuzey yeni sokak dövüşü organizasyonu için telefonla konuşurken, Cemre konuşulanlara şahit olur. Cemre sokak dövüşüne gitmek istediğini söyler, Kuzey bu teklifi kabul etmese de Cemre’nin tehditi karşısında onu da dövüşe götürmek zorunda kalır.

Maç başlamadan önce Kuzey’in yakın arkadaşı Cemre’ye her şeyi itiraf eder. Kuzey’in arkadaşı Cemre’ye Kuzey’in onu deli gibi sevdiğini söylemesi ile birlikte Cemre büyük bir şaşkınlık içerisindedir. Bu arada Güney‘de, Kuzey’in sokak dövüşünde olduğunu tahmin ederek dövüşün yapıldığı yere gelmiştir. Orada Cemre’yi gören Güney‘de büyük bir şaşkınlığa uğramıştır.


BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen