Cts. Nis 27th, 2024

Samanyolu Haber’de canlı yayına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaraspor’un ligden düşürülmesini anlattı.


Anlatırken de, Fenerbahçe’nin durumuna “Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste” atasözüyle gönderme yaptı.

Gökçek’ten atasözülü gönderme İZLE

Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu’nun sorularını yanıtlayan Başkan Gökçek, kulüp başkanlarının Spor Bakanı Suat Kılıç’tan “Ligden düşürülme” hakkında kanun değişikliği için istekte bulunmasına da sert tepki gösterdi.
Ankaraspor’un ligden düşürülmesine Aziz Yıldırım ve diğer kulüp başkanlarının tepki göstermediğini ifade eden Gökçek “ Netice ne olursa olsun çok ciddi bir sıkıntı olacak. Türkiye’de çifte standart var. Mahmut Özgerner’in olduğu federasyon Ankaraspor’u ligden düşürmüştü. Düşürürken gerekçeleri de Ankaraspor ve Ankaragücü’nün arkasında Onursal Başkan olarak Melih Gökçek’in desteği var. Dolayısıyla iki takıma desteği olduğu için bu takımlardan birisinin mutlaka küme düşürülmedi lazım niye? İstikbalde bu takımlardan birisi şike yapabilir. Birisi birisine yatabilir. Dolayısıyla biz ihtimalen suç işlerlerse diye önceden bunları düşürelim dediler. Ve düşürdüler mi düşürdüler. O tarihte baştan Aziz Yıldırım olmak üzere, diğer futbol takımları ve içinde bulundukları birlik hiçbir şekilde sesini çıkartmadı.”

ALMA MAZLUMUN AHINI
Ve özellikle Aziz Yıldırım’ın katkısı oldu düşürülmesinde. Gerekçe neydi ‘Gelecekte ihtimalen şike yapabilirler’ Şimdi ne diyorlar aynı takımlar. “Kardeşim diyor, ortada mahkeme kararı olmadan. Sen bir takımı nasıl düşürürsün.” Yahu bizim hakkımızda mahkeme kararı mı vardı? El vicdan, el merhamet. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Boşuna söylemişler atalarımız bunu. Şimdi oturup ağılıyorlar, hatta bir tanesi de değil, bir çoğu ağlıyor. Toplanıp diyorlar ki kanunu değiştirin “kanunu değiştirin” diyorlar. Peki hiç mi vicdanınız sızlamadı Ankaraspor’u düşürürken?

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen