Sal. May 21st, 2024

İstanbul’a gelen Portekizli eski futbolcu Luis Figo en beğendiği Türk futbolcuyu açıkladı.


Portekizli dünyaca ünlü eski futbolcu Luis Figo, Galatasaray`dan İspanya`nın Atletico Madrid takımına transfer Arda Turan`ın en çok beğendiği Türk futbolcu olduğunu söyledi.

İspanya Ligi`nin kalitesine ve zorluğuna da dikkat çeken Figo, Atletico Madrid`de ortaya koyduğu futbolla herkesin takdirini toplayan Arda Turan`ın en çok beğendiği Türk futbolcusu olduğunu, kendisini daha da geliştireceğine inandığını iddia etti.

İtalyan kulübü İnter`in yaz kampına gidecek yetenekli çocukları seçmek için bulunduğu İstanbul`da, Marmara Forum Alışveriş Merkezi`nde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Figo, Real Madrid forması giyen Ronaldo ile Barcelona forması giyen Messi`nin kıyaslanmasının yerine onları izleyip keyif almak gerektiğine vurgu yaptı.

İspanya`da top koşturan Türk oyuncular için de, “İspanya`da oynayan Türkler büyük takımlarda oynayıp tecrübe kazanıyorlar. Kaliteli isimler olmasalar zaten o takımlara gelemezler.“ yorumunda bulundu.

Figo, Beşiktaş`ın Portekizli oyuncularıyla ilgili olarak sorulan bir soruya ise, “Portekizli oyuncuları canlı olarak izleyemiyorum, ama internet üzerinden performanslarını takip ediyorum.“ diye cevap verdi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen