Cum. Nis 26th, 2024

TEB Web Awards’ta, 5 internet sitesi ile 6 farklı kategoride ödüle layık görülerek bu yıl da web ödüllerini topladı.


Web Marketing Association tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen ve 45 ülkeden 2000’i aşkın web sitesinin katıldığı Web Awards’ta (Uluslararası Web Sitesi Ödülleri) 2011 yılının ödülleri sahiplerini buldu. Intel Corporation, Cartoon Network, Walt Disney gibi global firmaların da ödül kazandığı internet dünyasının en prestijli ödüllerinden Web Awards’da TEB, 5 internet sitesi ile 6 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Bankanın kurumsal internet sitesi www.teb.com.tr ile Finansal Hizmetler Mükemmellik Standardı Ödülü ve Bankacılık Mükemmellik Standardı ödüllerini kazanan TEB, müşterilerine ayrıcalıklı bankacılık hizmeti sunan TEB Yıldız Bankacılık’ın web sitesi www.tebyildiz.com ile Finansal Hizmetler Mükemmellik Standardı Ödülü’ne, TEB Pratik İnternet Şubesi Advergame’i www.aztuslupiyano.com ile de Seçkin Web Sitesi Ödülü’ne layık görüldü.

Yeni nesil web siteleri için geliştirilen Microsoft SharePoint 2010 uygulamasının Türkiye’de ilk defa kullanıldığı TEB Bonus Card web sitesi www.tebbonus.com ile Finansal Hizmetler Mükemmellik Standardı Ödülü’nü alan TEB, üniversite bankacılığı sunan ÜniversiTEB’in web sitesi www.universiteb.com.tr ile de Finansal Hizmetler Mükemmellik Standardı Ödülü’nü kazandı.

TEB, “Web Awards 2010”da da TEB Pratik İnternet Şubesi, TEB Az Tuşlu Piyano Advergame, TEB Bonus Card ve TEB Özel Bankacılık web siteleri ile ödüle layık görülmüştü. İnternet sitelerini müşterilerinin kolayca işlem yapabilecekleri ve bilgi edinmek isteyenlerin aradıklarını kolayca bulabilecekleri şekilde tasarlamaya özen gösteren TEB, bankacılık sektöründe internet kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen