Per. May 2nd, 2024

Çağla Melek Kaçarlar’ın sunduğu Teknomarket, Talha Turhal tarafından hazırlanan video oyun bölümüyle oyuncuları yine ekran başına bağladı.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Beya TV ekranlarında yayınlanan ve Çağla Melek Kaçarlar’ın Sunduğu Teknomarket, yeni bölümünde yine oyun severler ile harika oyunları buluşturdu. Beyaz Gazete Video Oyunları ve Teknoloji sorumlusu Talha Turhal‘ın oyun içeriğini hazırlayıp sunduğu Teknomarket’in bu haftaki oyunlarının listesi:

* 7’den 70’e herkesin sevdiği kahraman Spider-Man’ın yeni oyunu Edge of Time!
* Sengoku! Paradox Interactive’nin son gözdesi Sengoku, Japonya‘nın feodal dönemlerindeki klan savaşlarını konu edinen harika bir strateji oyunu.
* STORM: Frontline Nation, modern dönemi konu edinen farklı bir strateji oyunu. Civilization 5’e benzerliği ile dikkat çeken oyunun en güzel yani savaş anları.
* Bazı anlaşmalarda uzlaşılamaması sonucu F1’den mahrum kalan Türkiye artık üzülmesin. Çünkü Teknomarket F1 yarışlarını evlere getiriyor!

Program sonlanırken bir de nostalji sürprizi yapan Talha, Mario Bros.’un ana tema müziğini Türk ezgileriyle çalan bir ekibin videosuyla oyun bölümünü sonlandırdı.

Teknomarket’in oyun bölümünü haberin devamından izleyebilirsiniz.

Teknomarket her hafta sonu cumartesi 13:00 – 14:00 zaman dilimleri arası Beyaz TV’de

Talha Turhal‘ın köşe yazılarına ve oyunlar hakkındaki makalelerine buradan ulaşabilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen