Çar. May 8th, 2024

Trackmania Canyon’un Türkçe olduğunu biliyor musunuz? Trackmania Nation ile ülkemizde ilgi gören Nadeo’nun yarış oyunlarına bir tanesi daha eklendi.


TrackMani Canyon’un Türkçe dil desteği içereceğini biliyor muydunuz? Oyun satışa çıktı, geçtiğimiz hafta sonu Teknomarket’te tanıtılan Trackmania Canyon, kendi sitesinden satışa sunuldu.

TrackMania² Canyon, oyunculara, milyonların oynadığı orijinal TrackMania oyunundan bile daha fazla adrenalin salgılatan bir deneyim yaşatacak. TrackMania² oyuncuların kendi oluşturdukları pistlerle dolu, tamamen özelleştirilebilir bir dünyayla geleneksel sürüş oyunlarının ötesine geçiyor! Keskin virajlar, duvar sürüşleri, rampalar ve diğer birçok akrobatik hareketle, hayatınızın sürüşünü yapacaksınız!

ÖZELLİKLER
Olağanüstü yeni grafikler

Daha iyi ve daha çeşitli pistler sunan daha zengin bir ortam: Birçok PC’de çalışacak şekilde optimize edilmiş heyecan verici kanyonlarda yarışın.

Nefes kesici yarış deneyimi
Araçlar daha gerçekçi bir his verirken, direksiyon hakimiyeti her zamankinden daha hassas. Sadece dört tuş kullanıldığından, sürüş daha basit ve daha tatmin edici. Aynı zamanda pist çeşitliliği özel hazırlanmış yarışlara imkan veriyor.

Becerilerinizi gösterin
Her zamankinden daha fazla tasarım bileşeniyle kendi pistlerinizi, araçlarınızı ve senaryolarınızı oluşturun. Oyun içi stüdyo, en iyi yarışlarınızın ve yaratımlarınızın TV kalitesinde özetlerini hazırlamanıza imkan veriyor. Başyapıtlarınızı TrackMania² topluluğuyla paylaşın.

Eğlenceli ve devasa çok oyuncu seçeneği
Aynı pistte aynı anda 200 oyuncu yarışabiliyor! Ayrıca hem tek hem de çok oyunculu modlarda sıralamanızı görmek için resmi sıralamalara bakabiliyorsunuz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen