Paz. Nis 28th, 2024

Cem Yılmaz figüranların hayatını anlatacağı yeni filmi için bıyık bıraktı. Ata Demirer boksör rolü için koluna dövme yaptırdı. Şahan Gökbakar ise ‘Recep İvedik 4’ yerine ‘Celal ile Ceren’de karar kıldı


Milyonları kahkaha krizine sokan Cem Yılmaz, Ata Demirer ve Şahan Gökbakar; yeni filmlerini çekmek için kolları sıvadı. Son projesi hakkında ser verip sır vermeyen Yılmaz; filmdeki rolü için bıyık bıraktı. Ünlü komedyen; geçtiğimiz aylarda figüranların hikayesini anlatacağı ‘Hokkabaz’ tadında bir film yapacağını açıklamıştı. Elinde birden fazla senaryosu olan Yılmaz; büyük olasılıkla ‘Yıldızların Altında’ adındaki bu filmi çekecek.

ASLAN DÖVMESİ YAPTIRDI
Ata Demirer; ‘Berlin Kaplanı’ adındaki filmle seyirciyle buluşacak. Son projesinin senaryosunu tamamlayan Demirer; filmde kariyeri boyunca hiçbir maçı kazanamayan bir boksörü canlandırıyor. Ünlü komedyen; bu film için, efsane boksör Mike Tyson’dan ilham alıp koluna aslan dövmesi yaptırdı.

MÜZİKLERİNİ DE YAPACAK
‘Recep İvedik 4’ü çekmesi beklenen Gökbakar ise farklı bir filmle karşımızda olacak. Gökbakar müziklerine de imza atacağı ‘Celal ile Ceren’ adındaki filmin çekimlerine üç ay içinde başlayacak.

15 FİLMLE SİNEMAYI KALKINDIRDILAR
Cem Yılmaz, Ata Demirer ve Şahan Gökbakar; toplam 15 film çekti.
Üç komedyenin filmlerini 37 milyon 698 bin 293 seyirci izledi. 15 film; 323 milyonu aşan hasılatla, Türk sinemasını kalkındırdı.
Üçü arasında seyirciye en fazla ulaşan isim; Cem Yılmaz oldu. Yılmaz; bugüne kadar aralarında ‘G.O.R.A’, ‘Hokkabaz’, ‘A.R.O.G.’, ‘Yahşi Batı’ ve ‘Av Mevsimi’nin de yer aldığı sekiz filmde oynadı.
Yılmaz’ın filmlerini 17 milyon kişi izledi, 160 milyonluk hasılat elde edildi.
‘Eyyvah Eyvah’ filmleriyle adından bahsettiren Ata Demirer; daha önce ‘Osmanlı
Cumhuriyeti’nde oynamış ve 1.4 milyon izleyiciye ulaşmıştı. Demirer; esas patlamayı ‘Eyyvah Eyvah’ serisiyle yaptı. Ünlü komedyen, 2 milyon 459 bin kişi tarafından izlenen ‘Eyyvah Eyvah’ ve 3 milyon 958 bin izleyiciye ulaşan ‘Eyyvah Eyvah 2’yle toplamda 8 milyon 21 bin kişiye ulaştı. Demirer’in filmleri 70.8 milyonluk hasılat yaptı.
Şahan Gökbakar’ın dört yılda çektiği ‘Recep İvedik’ serisi; 11 milyon 960 bin kişi tarafından izlendi. ‘Recep İvedik 2’; 4 milyon 333 bin izlenme sayısıyla hâlâ ‘en çok izlenen film’ olma unvanını elinde tutuyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen