Paz. May 5th, 2024

Ünlü modacı Zeynep Tunuslu, Arım Balım Peteğim programında kaybettiği müzisyen eşi Uzay Heparı’yla ilgili hazırlanan görüntüleri seyredince duygusal anlar yaşadı. Tunuslu, “Devam etmeyelim. Üzüleceğim şeyler görmek istemiyorum, çok acıklı. Allah kimseye ölüm vermesin” dedi.


TNT ekranlarında yayınlanan Arım Balım Peteğim programında duygusal anlar yaşandı. Ünlü modacı Zeynep Tunuslu’nun konuk olduğu programda Petek Dinçöz, kaybettiği müzisyen eşi Uzay Heparı’yla ilgili hazırlanan görüntüleri seyredince göz yaşlarını tutamadı.

Evlendikten beş ay sonra hayatını kaybeden eşi Müzisen Uzay Heparı’nın görüntülerini seyredince çok duygulanan Tunuslu göz yaşlarını tutamadı. "Bundan sonrasını izlemesek, başka bir üzüntü olacak" dedi ve Dinçöz görüntülere devam etmedi.

Tunuslu, "Kasete devam etmeyelim, üzüleceğim şeyler görmek istemiyorum, çok acıklı. Allah kimseye ölüm vermesin" diye konuştu. Eşini kaybettiği sırada iki aylık hamile olan Tunuslu, "Uzay çocuk çok istiyordu, çok sevinmişti hamile olduğumu söyleyince. Hakikaten heyecanlandım ve duygulandım. Çok iyi konuşumıyorum, ben hislerimi kolay açığa da veremem. O benim hala sevgilim, hala aşık olduğum kocam içimde. Bundan sonrası çok acıklı olur, ben kalamam buralarda" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen