Cts. Nis 27th, 2024

Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tüm branşları yakından takip ediyor.


Metris’te bulunan Başkan Aziz Yıldırım‘ın, kendisini ziyaret eden Fenerbahçe Atletizm Şubesi Kuptanı Fikret Çetinkaya’ya, "Bursa’daki yarışlarda Nevin neden diskalifiye oldu?" diye sorduğu ortaya çıktı.

YILDIRIM YANLIZ BIRAKMIYOR

Avrupa şampiyonu milli atlet Nevin Yanıt’ın antrenörü Cüneyt Yüksel gerek F.Bahçe’nin, gerekse Yıldırım’ın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirtip "Biz de başkanımıza teşekkür etmek, onun yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz" dedi.

AZİZ BAŞKAN YAKIN TAKİPTE

Yıldırım’ın, Nevin Yanıt ve kendisine her zaman özel önem verdiğinin altını çizen Yüksel, "Başkanımız kulüpten uzakta olmasına rağmen bizi yakından takip etmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde kendisini ziyarete giden Atletizm Şubesi sorumlumuz Fikret Çetinkaya’ya bile bizi sormuş. Bursa‘daki Kulüplerarası Lig yarışında neden diskalifiye olduğumuzu öğrenmek istemiş. Bu durum bizi çok duygulandırdı" diye konuştu.

NEVİN YANIT DA ÜZGÜN

Nevin Yanıt da F.Bahçe’nin içinde bulunduğu zor durumun kendisini de çok üzdüğünü belirterek, Daegu dönüşü antrenörü Cüneyt Yüksel ile birlikte Başkan Aziz Yıldırım‘ı ziyaret etmek istediklerini söyledi. Dünya Şampiyonası için çok formda olmadığını ancak finale doğru tur geçmek için elinden geleni yapacağını dile getiren Yanıt, kendisinin bu noktaya gelmesinde büyük emeği olduğunu söylediği Başkan Yıldırım’a manevi destek için cezaevine gideceğini ifade etti. Milli atlet, "En azından bu sezon en iyi derecemi koşabilmek ve başkanımızı mutlu edebilmek için çalışıyorum" ifadesini kullandı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen