Çar. May 1st, 2024

BDP’li Sırrı Süreyya Önder “BDP’lilerin deprem bölgesinde olmadığı” yönündeki eleştirilere canlı yayında yanıt verdi.


Van‘da şiddetli deprem (Son Detaylar)

Eleştirilere tepki gösteren Sırrı Süreyya Önder " Biraz Allah’tan korkun, insaf edin" diye yanıt verdi.

BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, depremin ikinci günü Van’a gitmek yerine terörist cenazesine katıldığı iddiaları hakkındaki soruları cevaplarken çileden çıktı.

Ülke Tv’de Salih Tuna ve Salih Tuna‘nın haftanın gelişmelerini değerlendirdiği "En Sıradışı" programına telefonla bağlanan BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, BDP‘lilerin Van’da yer almadığı iddiaları çok sert tepki gösterdi.

SÖYLEMEK ZORUNDA MIYIM?
Cenazesi olduğu için Van’daki deprem bölgesinde olamadığını kaydeden Önder "Ben iki tane cenazenin başındayım şu anda. Bunlar da gencecik insanlar. Kaldı ki cenazeler olmasa bile ben neden Van’da olmadığını açıklamak zorunda mıyım? Sen söyle Turgay, Salih Tuna Ahmet Kekeç siz söyleyin söylemek zorunda mıyım? Belki biz planlamamızı görev dağılımını böyle yaptık."diyerek eleştirilere adeta isyan etti.

BDP’yi eleştirenlere " Biraz Allah’tan korkun, insaf edin" diyen Sırrı Süreyya " Depremden hemen sonra daha Başbakan Erdoğan gitmeden 5 saat önce BDP Eş Başkanı oraya gitti. Depremden itibaren her gün en az 8 BDP milletvekili oradaydı." diyerek eleştirilere yanıt verdi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen