Cum. May 3rd, 2024

Beşiktaş’ta, Macaristan plakalı bir otobüs, freni boşalınca kırmızı ışıkta bekleyen motosiklete çarparak sürücüyü metrelerce sürükledi. Korkunç kaza kameralar tarafından kaydedildi…


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Motosikletiyle Beşiktaş’ta ilerleyen Rauf Özersoy, kırmızı ışık yanınca yolda beklemeye başladı. Amerikalı Elena Peeva ve Pear Pepeljugarki de kendilerine yeşil ışık yanınca yolun karşısına geçmek için yola indi.

Bu sırada hızla gelen LOG 300 Macaristan plakalı Marc Josef yönetimindeki otobüs, freni boşalınca yolda iki araca çarptıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışan Amerikalı turistlere çarptı. Ardından kavşakta dönen halk otobüsüne çarpmamak için direksiyonu sağa çeviren Macar sürücü, kırmızı ışıklarda bekleyen motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü Rauf Özersoy’u altına alarak sürükleyen araç, yol kenarında bekleyen polis aracına çarparak durabildi.

Korkunç kaza sonrası halk otobüsündeki yolcular hemen aşağı inerek, motosiklet sürücüsüne yardım etmeye çalıştı. Kazada motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybederken, Amerikalı 2 turist ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan 2 turist tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kazanın ardından Macar sürücü Marc Josef gözaltına alındı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen