Çar. May 1st, 2024

CNN TÜRK’te canlı yayına katılan internetin yeni fenomeni Canan Nine medyaya adeta gazetecilik dersi verdi


Sağanak yağışa rağmen Başbakan’ı görmek ve taziyede bulunmak için uzun süre bekleyen çocuklu bir kadın ve 85 yaşındaki Canan Nine, Başbakanlık korumalarının ısrarlarına rağmen beklemekten vazgeçmedi.
"Adın soyadın ne teyzeciğim?" diye soran bir gazeteciye "Sanane" diye cevap veren Canan Nine, verdiği cevapla gazetecileri güldürdü. Canan Nine, soru soran gazeteciye cevaben, "İnternetten arayın beni. Canan Nine deyin. Bulabilirsiniz. Google’a basın . Tamam mı?" dedi.

Canan Nine’nin bu sözleri birdenbire Erdoğan hayranı Canan Nine’yi Türkiye gündemine taşıdı. CNN Türk’te ekrana gelen 5N1K’nın moderatörü Canan Nine’yi canlı yayında konuk etti. Canan Nine canlı yayında Cüneyt Özdemir’i gülme krizine sokarken, hem Google hikayesini anlattı hem de medyaya adeta gazetecilik dersi verdi.

BEN TAM BİR AK PARTİ‘LİYİM
"İnternette beni bulabilirsiniz. Canan Nine deyin, Google’e basın" sözlerine de açıklık getirdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş‘ı çok sevdiğini dile getiren Canan Nine "Çünkü İstanbul‘a bir düzen getirdi. Ben tam bir Ak Parti‘liyim. Ben o cenazede Babacan’a da sarıldım. Başbakanın arkasındakileri de çok seviyorum. Düzgün adamlar düzgün konuşuyorlar. Biz Tayyip’ten önce Bahçeli’ye de oy verdik. Ama baktık ki Bahçeli Kürt milletine saldırıyor." dedi.

ÖZDEMİR KAHKAHALARA DOĞULDU
Canan Nine sözü bir türlü Google hikayesine getirmeyince, Cüneyt Özdemir Canan Nine’ye konuya gelmesini istedi. Ancak Canan Nine Cüneyt Özdemir’e kendi konuşma şivesiyle "Diyne, diyne bu neden dedim" deyince Cüneyt Özdemir kahkahalara boğuldu.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş‘ın bir açılışında yer aldığını ve konuşmasından sonra yanına gittiğini ifade ederek " Yanına gittim Topbaş’ın alnından öptüm, kurban olayım dedim. Eve gittim ertesi gün. Torunum geldi bilgisayarı açtı, bir baktım ben varım internette. Canan Nine konuşuyor. Şimdi soranlara diyorum ki, Canan nineyi gidin Google’den bulun." dedi.

TÜRKİYE’Yİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYİN

Canlı yayında sosyal mesaj vermeyi de ihmal etmeyen Canan Nine, medyayada adeta gazetecili dersi verdi. "Burası bizim vatanımız. Siz gazeteci olarak Türkiye‘yi düşmanlarımız önünde küçük düşürmeyin" diyen Canan Nine "Kurban olayım bak torunum yaşındasın. Türkiye‘yi herkesin önünde küçültmeyin büyütün." diye konuştu.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen